• 6

Jagodinskom nastavniku pritvor od 30 dana, sumnja se da je polno uznemiravao sedmakinje

Predlog je predložen zbog postojanja mogućnosti za ometanje postupaka uticanjem na svedoke

  • 6

Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini podnelo je predlog Osnovnom sudu za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana prema osumnjičenom Srđanu T. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo – polno uznemiravanje.

Sumnja se da je on polno uznemiravao učenice sedmog razreda.

Predlog je predložen zbog postojanja mogućnosti za ometanje postupaka uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti delo, navodi u saopštenju OJT u Jagodini.

(Telegraf.rs/Infocentrala.rs)

Komentari

  • Klara

    Ludaka ima svuda, to je manje sokantno. Daleko vise je sokantno je sto je taj covek (koji je sa mnom isao u srednju skolu) vrlo transparentni ludak, za koga se vidi na kilometar da nije za rad ni sa ljudima, a kamoli decom. Njemu je neko dao posao, a to je DALEKO veci problem. 5 minuta cesljanja njegovog Fejsa Vam pokazuje o kakvom se coveku radi, a opet je neko mislio da je u redu da takav radi sa decom.

  • Miss

    Ja bih mu presudila da je mom detetu reko a ne uradio. Ne bi mu palo na pamet da iskaljuje razocarenje na devojcice. Devojke bezite od od ovog manijaka,jer je u stanju da vam svakakvo zlo ucini

  • Deda Milan

    Ne znam kako da protumačim ove dislajkove?! Imate li vi ljudi decu?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima