• 7

Jeziva smrt radnika u Prokuplju: Proturio glavu da popravi vrata peći, ona mu priklještila glavu

Dežurni lekar samo je mogao da konstatuje smrt

  • 7

LJ.B. (53) iz Prokuplja stradao je u Ciglani u prokupačkom selu Mala plana, kada su mu vrata od peći prignječila glavu. Do nesreće je došlo sinoć, pola sata nakon ponoći.

On je bio u proizvodnji kada su se pokvarila vrata od peći. Кako bi ih popravio, proturio je glavu kroz njih da vidi o čemu je reč. U tom trenutku, vrata su počela da se zatvaraju i preklještila su mu glavu, piše portal Prokuplje na dlanu.

Dežurni lekar samo je mogao da konstatuje smrt.

Ovo je drugi radnik Ciglane koji je tokom ove godine stradao na pooslu. Prethodno krajem ferbuara Branislava M. (66) rodom iz Potočića, koji je živeo u Кuršumliji u Ciglani je preklještio vagon za transport cigle.

(Telegraf.rs/Prokuplje na dlanu)

Komentari

  • Миле

    Наравно, саучешће породици.Сваки посао захтева знање и опрез,,то се учи од младости.Технологију сваког занимања(посла) мора се познавати(како шта функционише).У прошлим временима о томе се водило рачуна,нажалост сада нам страдају радницу скоро свугде.Послодавци увек инсистирајте на заштити и обуци својих радника ,иначе једног дана нећете их ни имати.....

  • Dusko V

    Kolko ljudi kod nas u par zadnjih godina izgubi zivot na radnom mestu pa to je strasno. Dali su poslodavci svesni kakve su posledice za njihove kolege u Drzavama sa jasno definisanim zakonima ? Novcani iznosi su ogromni plus sto i decu nastradalog ce izdrzavati do kraja zivota i naravno par godina iza resetaka, dok ovde kako se nesto tako desi i ako je povreda u pitanju brze bolje trce da reaguju da se povredjenom prekine radni odnos a samim tim i zdravstveno osiguranje.

  • Baron

    Poslednji pozdrav Cile....

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima