• 40

Desa je rodila sina pre 27 godina i čuvala, a on ju je zadavio golim rukama. Detalji na umrlici bole

Kada se zločin desi u porodici, da li je vinovnik i jedan od ožalošćenih?

  • 40

Desanku Puzić (64) iz Bogatića ubio je juče njen sin Marko (27), koji je pritom i pretukao svoju 82-godišnju baku. Nesrećna Desanka biće sahranjena danas na seoskom groblju, a jedan detalj na njenoj umrlici naglašava svu veličinu ove porodične tragedije.

Na obaveštenju da je preminula kao ožalošćeni navode se članovi njene porodice. Nijedno ime nije navedeno, nijedno jedino.

Ipak, od cele bliske porodice verovatno će samo muž i ćerka moći da prisustvuju njenom pogrebu. Sin koji je osumnjičen za njeno ubistvo nalazi se u pritvoru, dok je njegova baka prebačena u bolnicu, nakon što je jedva preživela povrede koje joj je unuk naneo kada je ubio Desanku.

Ubica iz Bogatića Marko Pužić

Marko je zadavio sopstvenu Foto: Facebook

Na umrlici se ne navodi ni nasilna smrt koja je zadesila nesrećnu ženu, i to od ruku njenog sopstvenog sina.

Piše samo da je preminula u 64. godini života.

Marko je juče, kako saznaje Telegraf, golim rukama davio i pretukao majku do smrti, a baku je toliko udarao da je jedva preživela i sa teškim povredama prevezena u šabačku bolnicu.

Motiv ubistva još se ne zna. Susedi su čuli kako je pretio da želi da ubije nekog komšiju i urlao da je "Isus i da mora da pusti krv". Kako komšije pretpostavljaju, majka i baka su nastradale dok su pokušavale da ga obuzdaju.

Video: 45 jezivih sekundi: Gura kolica u 3 ujutru nakon ubistva

(D.G.)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima