• 2

Uhapšeni Srbi, Finac i jedan policajac zbog "rasturanja" marihuane

Među uhapšenima je i M. G. (36), policijski službenik stanice Savski Venac

  • 2

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i policije Finske uhapšeno je osam osoba, dok se za još jednom traga, zbog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su M. G. (36), policijskog službenika Policijske stanice Savski Venac, kao i N. Đ. (28), M. S. (37) i J. Č. (36).

Policija Finske istovremeno je na teritoriji ove zemlje pronašla tri laboratorije za proizvodnju marihuane i u njima uhapsila tri srpska državljanina S. P. (36), M. G. (43) i D. V. (28) i finskog državljanina J. S. Članovi ove kriminalne grupe sumnjiče se da su na teritoriji Finske organizovali proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, njenu prodaju, kao i prebacivanje tako stečenog novca u Republiku Srbiju.

Narkotici hapšenje

Tri laboratorije pronađene su u Finskoj, Foto: mup.gov.rs

Pretresom objekata u koje su bile smeštene laboratorije u Finskoj pronađeno je oko 650 stabljika kanabisa, oprema za uzgajanje droge i veća količina novca, evidencije o prodaji narkotika, kao i ugovor o zakupu objekata na ime uhapšenog policijskog službenika M. G.

Narkotici hapšenje

Uhapšena tri srpska državljanina u Finskoj, Foto: mup.gov.rs

Pretresom stanova u Srbiji pronađena je takođe dokumentacija o zakupu objekata, kao i plaćeni računi za iste. Četvorica osumnjičenih biće, uz krivičnu prijavu, privedena Tužilaštvu za organizovani kriminal.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Rale

    Policija stalno treba da kontrolise svoje pripadnike bilo da su nacelnici ili nizi kadar jer oni odslikavaju jedan deo drzavee i tu netreba da rade ljudi sa slabim moralom Kao i stalna provera imovine pripadnika

  • Jms

    Baš sam iznenađena.Zar policajac? Haha

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima