• 3

Lekari se bore za Sofijin (24) život: U sudaru autobusa i automobila u Subotici povređene 4 osobe

Ona je radila na terenu u Srpskom šoru, da bi pacijentima dala potrebnu terapiju, a vraćala se sama službenim vozilom prema Subotici

  • 3

U današnjoj saobraćajnoj nesreći u Subotici u kojoj su se sudarili autobus i službeno vozilo Doma zdravlja, povređene su četiri osobe, ali je najveće povrede zadobila Sofija Đapić (24), koja je odmah preneta na odeljenje hirurgije u Opštoj bolnici Subotica.

Ona je radila na terenu u Srpskom šoru, da bi pacijentima dala potrebnu terapiju, a vraćala se sama službenim vozilom prema Subotici.

U trenutku kada je naišao autobus i dogodila se nesreća, njoj je od stakla stradalo lice, na kojem je zadobila povrede od siline udarca. Novi automobil Doma zdravlja je potpuno havarisan, pa su vatrogasci morali da seku vrata da bi ženu izvadili iz vozila.

Ostali povređeni putnici su zbrinuti, a saobraćajna nesreća se prema saznanjima iz policijske istrage dogodila verovatno zbog neustupanja prava prvenstva prolaza, a prema prvim saznanjima vozilo Doma zdravlja nije ustupilo pravo prvenstva prolaza autobusu "Suboticatransa".

Povređena je u toku dana sa hirurgije preneta na odeljenje intenzivne nege u Opštoj bolnici Subotice, gde će lekari pratiti njeno dalje stanje, ali prema prvim informacijama nema unutrašnjih povreda.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Komentari

  • Dasa

    Svim povredjenima zelimo uspesan i brz oporavak...

  • Mane

    Treći dan za redom nesreća Subotica transa u sred grada!!!!

  • Suzana

    IZDRŽI SOFIJA!!! MOLIM SE DA BUDEŠ DOBRO I DA SE OPORAVIŠ!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima