Novica je stao pored auta u kvaru, a na njega je naleteo kamion sa prikolicom i usmrtio ga

Iz pravca Beograda prema Novom Sadu se kretao kamion sa prikolicom, mađarskih registarskih oznaka, za čijim je volanom bio Kristijan S. (32) iz okoline Bečeja

  • 8
Automobili se vuka, vuca automobila zbog kvara Foto: Shutterstock

Novosađanin Novica N. (48), poginuo je u petak u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Novi Sad – Subotica, kod Novog Sada. Nesreća se pod još nerasvetljenim okolnostima, na ovom putu desila nešto pre 15 časova.

Prema dosadašnjim saznanjima, ovaj 48. godišnjak je stajao u zaustavnoj traci pored automobila, zbog, kako se pretpostavlja, kvara na vozilu.

Iz pravca Beograda prema Novom Sadu se kretao kamion sa prikolicom, mađarskih registarskih oznaka, za čijim je volanom bio Kristijan S. (32) iz okoline Bečeja.

Na još neutvrđen način, došlo je do kontakta, usled čega je Novica N. preminuo na licu mesta. Policija je u prisustvu nadležnog tužioca obavila uviđaj, a uzrok nesreće utvrdiće se istragom.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    4. oktobar 2019 | 23:51

    Nisu mi jasni ljudi. Upalis sva 4, obelezis auto, stavis trougao, obuces prsluk i sklanjas se od auta, preskaces bankinu i negde na travi sacekas slep...

  • Lord

    5. oktobar 2019 | 09:24

    Gledao kamiondzija u telefon, stalno to rade, kucaju poruke, pricaju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA