Pretučen predsednik SAKSS-a u Beogradu: 15 taksista me oborilo na zemlju i šutiralo u glavu i rebra

Napad se dogodio u centru grada, kod hotela "Balkan" u sitne sate

Staniša Lazarac Foto: privatna arhiva

Staniša Lazarac, predsednik Sportskog auto i karting saveza Srbije, pretučen je noćas, oko pola sata posle ponoći, dok je radio na pripremama za takmičenje srpskih reprezentativaca u kartingu na Terazijama u Beogradu. Njega je, kako tvrdi, napalo oko 15 taksista. Kako je rekao, sportski događaj organizuju Grad Beograd i SAKSS, Sportski auto i karting savez Srbije. A sve potrebne dozvole su imali.

Terazije su sinoć od 20 časova zatvorene za saobraćaj zbog postavljanja staze za karting.

- Danas je promocija dece u karting sportu i takmičara. Mi smo radili na postavljanju staze, a onda su neki taksisti počeli da prave probleme. U jednom trenutku se njih 15 zaletelo i mene napalo, išutiralo. Imam povrede glave, rebara... - priča Lazarac.

- To je neka organizovana ekipa, samo odjednom su se pojavila tri, četiri vozila odnekud, nisu mogli da prođu, da probiju barijere i onda su sa svih strana upali, verovatno im je neko rekao da sam ja odgovoran, pa je to pretpostavljam razlog.

izveštaj lekara, Staniša Lazarac Izveštaj lekara, Printskrin: Staniša Lazarac

Napad se dogodio kod hotela "Balkan" u sitne sate. Pošto je primio prve udarce, pao je na zemlju, a oni su tada, napominje, nastavili da ga šutiraju, ne gubeći vreme na objašnjavanje svojih poteza. Sreća je, kaže, da su pritrčala trojica momaka, neko je viknuo "policija", pa su taksisti uleteli u automobile i počeli da beže, inače ko zna šta bi bilo, priča Lazarac.

Tokom napada je zadobio povrede glave i rebara.

Lazarac će protiv napadača podneti krivične prijave, a u policiju je, kaže, krenuo sa brojevima taksija i registracijama osumnjičenih za napad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    5. oktobar 2019 | 15:17

    Postalo je OPASNO biti posten i cestit covek koji gleda samo SVOJA posla.

  • Rastko

    5. oktobar 2019 | 14:58

    Za divno cudo IMA i onih koji podrzavaju cak i ovakvo ZVERSTVO !?????

  • 1111

    5. oktobar 2019 | 15:05

    Kako god. Mi srbi smo chobani i nemamo kulturu. I ako putujem po svetu , upoznao sam na stotine ljudi, trudim se da budem tolerantan i razuman i uvek iznova hvatam sebe kako sam neotesan. Kako li je tek kod onih srba koji se ne trude a i nisu samokritichni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA