• 16

Stefanova tetka tvrdi da su ga pretukli na rođendanu u Bajinoj Bašti: Slučaj vršnjačkog nasilja?

Njega su navodno napala osmorica mladića

  • 16

Do novog slučaja vršnjačkog nasilja navodno je došlo u subotu veče, u Bajinoj Bašti, kada je grupa mladića pretukla 17-godišnjeg Stefana M.

O ovom slučaju medije je obavestila njegova tetka, kako kaže, revoltirana reakcijom službi na nasilje koje je, tvrdi, izvršeno nad njenim bratancem.

Sedamnaestogodišnjeg Stefana M. su sinoć oko ponoći, pretukla osmorica vršnjaka, od kojih su neki punoletni. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede po glavi i telu - rekla je Katarina M.

- Nakon što je došao na rođendansku žurku, na poziv svog vršnjaka, On se sa slavljenikom pozdravio, ali su ga nedugo zatim verbalno, a nakon toga i fizički, napala osmorica mladića, koje je na takav čin, navodno, navela maloletna A.M. (17) iz Bajine Bašte - tvrdi Katarina.

- Brine nas činjenica da je Stefan danas bio u bajinobaštanskom Domu zdravlja, ali da nikakav izveštaj o povredama nije dobio, već mu je rečeno da dođe u ponedeljak, kada će se neke nastale povrede umanjiti, što nas navodi na mišljenje da možda neko namerno želi da zataška ovaj napad na njega. Policijski službenici još nisu uzeli izjave o ovom incidentu, iako im je uredno prijavljen od strane zaposlenih u Domu zdravlja. Zbog toga apelujemo na sve relevantne državne organe, nevladine organizacije i sve koji se bave ovom problematikom, da se uključe, kako bi nasilnici bili kažnjeni - navela je ova žena.

Sam Stefan se oglasio na Instagramu, u storiju u kome se vidi kako mu je usna potpuno razbijena.

- Ljudi, izvinite, ne mogu stvarno da svima stignem da istovremeno odgovorim, imam stvarno previše poruka, ali trudiću se da svim odgvorim na sve to - rekao je on.

Tužilaštvo traži izjave aktera i medicinsku dokumentaciju 

U policijskoj stanici Bajina Bašta kažu za Telegraf.rs da su policijski službenici, po prijavi Doma zdravlja gde se javio sedamnaestogodišnji mladić sa lakim telesnim povredama, odmah obavili razgovor sa njim, kao i sa dežurnim lekarom.

- O događaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Užicu koje se izjasnilo da se uzmu izjave od svih aktera događaja, da se prikupi medicinska dokumentacija i da im se svi spisi dostave na dalje postupanje. Policijski službenici ispituju sve činjenice i okolnosti ovog događaja - navode u policijskoj stanici Bajina Bašta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Aaaa

    Sta ce dete od 17 godina u kaficu koji je leglo i skup naroomana... Tako se kaze za taj lokal u bb. Alo 17 godina

  • Maja

    Niti je bio pozvan niti ga je tuklo 8 momaka.Jedan ga je udario par puta pesnicom jer je upao nepozvan i krenuo da lomi po lokalu.I nije poznat kao fin i miran decko.Bila sam na rodjendanu i licno prisustvovala,jedini huligan ovde je on.Samo zeli instagram paznju i to je sve.

  • .

    Roditelji krivi za nevaspitanje dece...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima