• 41

Bačena bomba na "porše" na Vračaru: Vozio ga je muškarac poznat policiji

U incidentu niko nije povređen

  • 41

U Riječkoj ulici na Vračaru, kod broja 2, bačena je ručna bomba na automobil "porše", potvrđeno je iz MUP-a za Telegraf.rs.

U incidentu nema povređenih, jer je u trenutku eksplozije auto bio prazan, a srećom, nije stradao niko od prolaznika. Pričinjena je veća materijalna šteta.

"Porše" je u vlasništvu M. V. (58), koji nema dosije u policiji. Reč je o bivšem vlasniku lokala brze hrane. Automobil koristi njegov sin koji je od ranije poznat policiji. Sin se dovodi u vezu sa obračunom koji se pre više od dve godine desio na Terazijama. Tada je, ispred kluba "Kasina", u noge ranjen Nikola Vavić, mlađi brat jednog od vođa navijača Partizana.

Uviđaj je još uvek u toku. Policija je ogradila automobil koji je u potpunosti uništen i na 150 metara niko nije mogao da priđe. Od siline detonacije na obližnjoj zgradi su popucala stakla. Jedna od obližnjih građevina ima nadzornu kameru, pa bi policija na taj način mogla da dođe do napadača.

Na terenu su, osim policije, i vatrogasci i kontradiverzioni timovi, koji pretražuju ulicu. Na ulicu je izašao i veliki broj građana preplašenih eksplozijom koja je tokom popodneva odjeknula u inače mirnoj ulici.

Video: Jazavičar je preživeo stravičnu eksploziju automobila na Pupinovom mostu

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima