• 15

Ispovest žene stradalog inspektora u Nišu: Srce mi je stalo kad sam videla rotaciju i Ivanove kolege

Šta se dogodilo Ivanu Milojeviću u trenutku kada je doživeo nesreću, pokazaće obdukcija

  • 15

Inspektor Policijske uprave u Nišu Ivan Milojević (44) poginuo je rano jutros na samo dvesta metara od stana gde je živeo sa suprugom Marijanom. Brojni prijatelji i Milojevićeve kolege okupile su se u njegovom porodičnom domu kako bi se Marijani našli u najtežim trenucima.

- Ne znam šta da vam kažem, ne znam ništa, sutra će biti obdukcija, tek onda će se sve znati - ponavljala je neutešna udovica.

Kazala je da se Ivan vraćao sa posla u Merošinu, te da se zabrinula kada je okasnio.

- Zvala sam ga na mobilni telefon, nije se javljao pa sam nešto naslutila i odlučila da ga potražim. Krenula sam ka Niškoj Banji i kada sam videla policijska vozila pod rotacijom, srce mi je stalo. Videla sam načelnika Policijske uprave, i mnoge Ivanove kolege, shvatila sam da se desilo najgore - priča Marijana.

Potvrđuje reči Ivanovih kolega da mu je bio predan policajac.

Ivan Milojevic

Foto: Facebook

- Posao mu je bio važniji od svega, sve bi ostavljao i odlazio da radi. Ne znam šta mu se desilo, poslednjih dana je malo spavao, imao je i zdravstvenih problema, povišene trigliceride ali ništa dramatično - kazala je Ivanova supruga.

Milojević se kretao iz pravca Niške Banje ka Nišu i na ulasku u kružni tok prešao je iz desne u levu kolovoznu traku i svom silinom udario u masivan električni stub zbog čega je vozilo skoro potpuno uništeno. Kako na mestu nesreće nema tragova kočenja sumnja se da se inspektor uspavao ili da mu je pozlilo.

Među kolegama Ivan je bio poznat pod nadimkom "Pakistanac" koji je stekao zbog tamnog tena, a svi su ga zvali "Paki". U niškoj policiji bio je od 2002. godine a smrt ga je zatekla na mestu rukodioca kriminalističke policije u Policijskoj stanici Merošina. Milojević će biti sahranjen u četvrtak na niškom Novom groblju.ž

Video: Kuća prazna, na grobu detinjstvo: Radenko (8) je pre 3 godine umro greškom lekara i niko nije kriv

(D. K.)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima