• 20

Identifikovan Nišlija koji je deci prodao drogu: Zbog tableta tinejdžer ostao bez svesti na ulici

Dečaka su na ulici uočili prolaznici pre 3 dana

  • 20

Niška policija intenzivnim operativnim radom uspela je da identifikuje muškarca koji je četvorici maloletnika prodao narkotike zbog čega je jedan četrnaestogodišnjak ostao bez svesti na ulici.

Dečak je 5. oktobra pronađen u naselju Trošarina, nakon što je prethodne večeri uzeo marihuanu i tablete koje je sa društvom kupio od uličnog dilera.

Zahvaljujući brzoj intervenciji lekara, dečaku je spasen život i on je danas otpušten iz niške bolnice.

Kako saznajemo, radoznala deca su udružila džeparac i odlučila da kupe drogu ne shvatajući kakvoj se opasnosti izlažu.

Dečja klinika, Niš

Dečja klinika u Nišu, Foto: Dragana Kocić

- Čestrnaestogodišnjak se 4. oktobra našao sa drugovima starim trinaest, petnaest i šesnaest godina. Razmišljali su se kako da provedu veče pa je nekom od njih palo na pamet da uzmu drogu. Stupili su u kontakt sa mladićem za koga su znali da ima narkotike i dogovorili se da kupe marihuanu i tablete. Skupili su pare i našli se sa dilerom koji im je prodao narkotike. Šta se dalje dešavalo teško je utvrditi, jer dečak kojem je pozlilo tvrdi da je poslednje čega se seća pre nego što je pao u nesvest je da je uzeo neke tablete - kažu naši sagovornici iz istrage.

Dečaka su na ulici uočili prolaznici i alarmirali policiju i Hitnu pomoć. On je jedva došao svesti i priznao da je uzeo dve tablete ali da ne zna šta je u stvari progutao.

- Toksikološka analiza krvi četrnaestogodišnjaka, pokazaće o kakvim se tabletama radi ali se pretpostavlja da je u pitanju sintetička droga.

Iako su deca tvrdila da ne znaju mladića koji ih je snabdeo narkoticima, policija je uspela da utvrdi njegov identitet i za njim se intenzivno traga.

Video: Nigerijci decu sklanjaju sa ulica u - cirkuse!

(D. K.)

Komentari

  • Opet ja

    Smrtna kazna za dilere??? A kako kazniti roditelja koji nije naučio dete da ne sme da proba drogu??? Zašto su nam uvek drugi krivi??? Ne uradimo dobro posao pa okrivimo drugoga??? Dilere treba kazniti, ali i roditelje, jer je i njihova krivica.

  • Ja

    Roditelji, naučite decu koliko je droga opasna a ne da posle krivite sve druge! Dilere treba kazniti, ali decu treba naučiti da im ne padne na pamet da probaju drogu.

  • Đed Međed

    Samo smrtna kazna pa ko voli da se igra životom nek se igra ali svojim!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima