• 23

Dođi, ovo je poslednji put da ću ti dosađivati: Ovako je Aleksandar namamio Anđelu u napuštenu kuću

Aleksandar Todorović (26) ubo je svoju devojku 7 puta, a onda se obesio

  • 23

Aleksandar Todorović (26) iz sela Pečenog kod Kraljeva ubo je svoju devojku Anđelu S. (22) 7 puta nožem, pa se obesio. Devojka je, kako piše Alo, uspela da prikupi poslednje atome snage da bi, krkljajući, pozvala hitnu službu tražeći pomoć.

Gotovo istovremeno, Aleksandrov očuh je zvao policiju i rekao da će se dogoditi neko zlo jer je u oproštajnom pismu pastorka pisalo da "moli za oprost zbog onog što sledi i što će dići ruku na sebe".

Aleksandar je u noći između srede i četvrtka namamio devojku da dođe u njegovu, inače napuštenu kuću, pod izgovorom da je to "poslednji put da će joj dosađivati". Poručio joj je da će ga "nositi na duši ako se ne pojavi" ali je na kraju potegao nož.

Posle ubadanja žrtve, vezao je kaiš za luster i obesio se.

Anđela S. u teškom stanju primljena je u kraljevačku bolnicu. 

Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne - rekao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu.

Kuća u selu Pečenog pripadala je dedi mladića koji se obesio, a policija radi na utvrđivanju svih oklolnosti pod kojim je ovaj zločin izvršen.

Video: Jula 2016. Siniša Zlatić je zavio Žitište u crno. Ovo su snimci posle masakra

(Telegraf.rs/Alo)

Komentari

  • Drakče

    Nama nisu potrebni ni Turci,ni Bugari,ni Austrougari,ni Nemci,ni Hrvati,ni Muslimani ,niko nam nije potreban,sami ćemo se poubijati međusobno.A ovaj što daje minuse pokazuje da još ima umno bolesnih među nama (potencijal zaebalo vek)

  • Lord

    Po ovim silnim minusima se vidi koliko debila i monstrouma ima u Srbiji...

  • Papazjaner

    Mislim da je narod prso ko lajsna! Pogotovo mladja populacija i penzosi!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima