≫ 

Svi se klone momka iz Bora kada izađe iz zatvora: Starici je ranije sekao uši, a sad pao zbog droge

D. J. je u zatvoru proveo ukupno 10 godina i kao višestrukom povratniku preti mu dugogodišnja robija za preprodaju marihuane

  • 17

Policija je u Boru uhapsila D. J. (31) iz tog grada nakon što je pretresom njegove kuće pronađeno više od 50 grama marihuane. On je nedavno izašao iz zatvora, gde je bio nekoliko godina jer je zverski mučio jednu staricu, odsekao joj uši i opljačkao je.

Izvor iz istrage kaže da je D. J. više puta hapšen zbog razbojništava i preprodaje droge, ali Boranima je ostao dobro poznat po zlu nakon što je sa jednim prijateljem zverski mučio staricu iz okoline tog grada.

- Pre nekoliko godina je sa saučesnikom provalio u kuću starice koja je živela sama, jer su čuli da ona ima bogatu ušteđevinu. Želeli su da je opljačkaju, ali ona nije htela da im kaže gde drži novac. Počeli su da je biju, da joj prete, ali je ona uporno ćutala - priča izvor "Informera".

Prema njegovim rečima, razbojnike je to razbesnelo, pa su uzeli kuhinjski nož i počeli da je seku po celom telu, ali starica ni tada nije htela da im otkrije gde su pare. Zato su počeli da joj seku uši!

- Trpeći jezive bolove, starica je, oblivena krvlju, konačno priznala gde joj je ušteđevina. Njih dvojica su uzeli taj novac i pobegli su, ali su ubrzo uhapšeni. D. J. je zbog ovog zločina proveo nekoliko godina iza rešetaka, ali čim je izašao s robije, nastavio je po starom i sad je uhapšen zbog droge - navodi sagovornik.

Inače, D. J. je u zatvoru proveo ukupno 10 godina i kao višestrukom povratniku preti mu dugogodišnja robija za preprodaju marihuane.

Video: Dva Srbina u rumunskom zatvoru zbog učešća u međunarodnom švercu narkotika

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    21. oktobar 2019 | 09:00

    Ko je ovde lud,preti mu dugogodisnja robija zbog marihuane,koja se maltene javno konzumira,a za svirepo razbojnistvo dobio nekoliko godina Sudija pod hitno na stucovanje usiju,jer u Americi bi ovaj lik ostario u zatvoru

  • Rastko

    21. oktobar 2019 | 09:34

    Policija u Boru vodi racuna o svim svojim momcima u zatvoru .

  • Rastko

    21. oktobar 2019 | 08:43

    Zaprat'la ga vredna policija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA