Pronađeno telo mrtve devojke u automobilu nedaleko od Gandijeve: Uhapšeni osumnjičeni

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su policiji rekli da se devojka predozirala narkoticima, te da su pokušali da sakriju njenu smrt

  • 0
Telo, Gandijeva, policija, uviđaj, hapsenje Foto-ilustracija: Shutterstock, Profimedia/Alamy, Telegaf

Nakon popodnevne drame u Gandijevoj ulici, u automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, policija je pronašla telo devojke (28), koje je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je devojka ubijena.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za pokušaj skrivanja tela preminule devojke su uhvaćeni u blizini stana u koji je policija prethodno upala, zbog prijave stanara da se od juče oseća miris tela u raspadanju.

Stan je, međutim, bio prazan, a prema rečima istražitelja izuzetno jak miris ukazuje na to da se u njemu možda zaista nalazio leš.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su policiji rekli da se devojka predozirala narkoticima, te da su pokušali da sakriju njenu smrt.

Novi Sad, policija, uviđaj, noć Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Policija je prethodno u stanu u Gandijevoj pronašla krv i utvrdila da je reč o ljudskoj krvi.

Kako "Telegraf.rs" saznaje od upućenog izvora, sve se dogodilo kada je policija pre nekog vremena pronašla torbu kod jednog dilera, a u njoj je bio mobilni telefon na kom su bile fotografije isečenog tela na komade.

- Operativnim radom policije saznali su koji je stan u pitanju. Kada su upali u taj stan, pronađeni su tragovi krvi, ali čini se da je sve brisano varikinom, kako bi tragovi bili uklonjeni. Verovatno je u delovima izneseno telo - rekao je za "Telegraf" izvor poznat redakciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA