• 4

"Mama, idem na jedno mnogo lepo mesto": Posle ovih reči, Vladimir se više nije vratio kući

- Moj brat je bio pun života. Bio je brz, živeo je brzo. Tako je, nažalost, i izgubio život - kaže Vladimirova sestra

  • 4

Vladimir Mijailović (19) iz sela Grevci kod Kruševca nastradao je u saobraćajnoj nesreći pre tri dana, vraćajući se iz provoda automobilom koji je pozajmio od druga. Njegova sestra Milica kaže da će poslednju rečenicu koju joj je Vladimir rekao pamtiti celog života.

- Moj brat je bio pun života. Mnogo je voleo motore i poslednja dva meseca života je svraćao kući toliko samo da jede, a onda bi na motoru odlazio sa prijateljima, na fudbal i druženje. Plašili smo se za njega. Nikada nije previše voleo automobile. I te večeri kada je poginuo nekoliko puta se vratio kući i rekao mami rečenicu koju ćemo pamtiti - kaže ona.

Mijajlovic Vladimir

Mijajlović Vladimir Foto: Facebook

Nesreća je bila toliko stravična da su Vladimirovo telo satima izvlačili iz smrskanog vozila. Voleo je, priča njegova sestra, brzinu, motore, a upravo ta ljubav koštala ga je života.

- Bio je brz, živeo je brzo. Tako je nažalost i izgubio život. Nikada ga nije privlačila vožnja automobila. Više od toga voleo je motor i fudbal. A onda je prodao motor i poslednjih sedam dana bio je kući - priča Milica.

Mijajlovic Vladimir

Bio je brz, živeo je brzo. Tako je nažalost i izgubio život Foto: Facebook

Iako je, kako kaže, tih dana slabo izlazio, majka joj je ispričala da se te večeri, spremajući se za izlazak, nekoliko puta vratio.

- Ja sam bila na poslu, a mama mi je ispričala da ju je te noći pitao da li mu ide debela jakna na majicu. Mama je računala da će da ide motorom, pa da mu ne bude hladno, rekla je da mu stoji. Izašao je i vratio se. Rekao je mami: "Mama, idem na jedno mnogo lepo mesto". Opet je izašao i vratio se da joj kaže da ga sutra probudi za utakmicu i da će doći oko četiri ujutru. Nažalost, nije se vratio - priča i dalje šokirana sestra.

Vlada je, kaže, bio prgavo dete, ali je imao dobru dušu. Svakome je pomogao.

Mijajlovic Vladimir, Milica

Vlada je, kaže, bio prgavo dete, ali je imao dobru dušu Foto: Facebook

- On je jedini ispunjavao našu kuću osmehom. Znao je da napravi svađu i da se izvuče. On je znao sve da nas zeza. On je ulepšavao naše živote... - priča očajna Milica.

Osim Milice, Vladimir je imao i jednog brata. Njegova porodica od šoka i bola još ne može da se oporavi i da prihvati činjenicu da su ostali bez Vlade...

Video: Težak udes kod Smederava: Formirale se kilometarske kolone

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • I

    Dajte ljudi,bespotrebni komentari ..Dečka više nema...sudbina je to...Lepo dete..

  • Really

    Da nije poginuo sad u autu, bilo bi pitanje vremena kad bi stradao na motoru. Ti 'brzi' obicno brzo zavrse. Sreca pa nije ubio nekog nevinog ko ne zivi brzo. Porodici saucesce u svakom slucaju.

  • Mix

    Takvi brzi, prolete ispred pešaka na pešačkom na milimetar, ubijaju pešake, bicikliste, druge vozače. Brzi neka se učlane u klubove i neka idu na auto trke.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima