• 29

Detalji pucnjave u beogradskoj pekari: Muškarac ispalio metak u čelo ženi navodno jer ga je ostavila

Potom je pokušao da presudi sebi. Oboje su sa teškim povredama prevezeni u Urgentni centar

  • 29

U pucnjavi koja se dogodila u pekari na Čukaričkoj padini oko 11:50 teško su povređeni muškarac A. H. (60) i žena G. K. (37). Oni su sa prostrelnim ranama glave prevezeni u Urgentni centar. G. K. je najverovatnije radnica u pekari, iz Bariča je i ima četvoro dece.

Kako Telegraf.rs saznaje, ranjenima se lekari bore za život. Žena je u svesnom stanju prebačena u Urgentni, dok je A. H. bio u nesvesti.

Kao motiv za se navodi ljubomora, odnosno, A. H. i G. K. su, navodno, bili u vezi koja je trajala mesec-dva, ali je žena, navodno, tu vezu prekinula pre nekoliko dana. A. H. je zato danas došao u pekaru, ubrzo su se posvađali, da bi on potom izvadio pištolj i pucao u pekarku, pa u sebe.

Pucnjava, pekara, Čukarica

Foto: Telegraf

Očevidac za naš portal kaže da su komšije vikale "pucnjava, pucnjava"!

- Čuo sam pucanj i utrčao u pekaru. Video sam ih krvave kako leže na podu. Muškarac je bio sam u krvi i krkljao je. Utrčali su još neki ljudi, okrenuli smo ih na stranu. Video sam da on ima prostrelnu ranu na čelu - rekao je očevidac za Telegraf.rs.

- Ona je malo govorila, malo plakala, rekao sam joj da se smiri, da će doći Hitna pomoć - dodao je očevidac.

I on je za naš portal potvrdio da je motiv ubistva raskid između dvoje ljudi.

- On je i dalje bio zaljubljen u nju. Juče ga je prijavila policiji, ali je on danas došao u pekaru i pucao - priča očevidac.

Kako kaže, u pekari u tom trenutku nije bilo nikog osim njih dvoje, ali je ubrzo nepoznati mladić ušao u pekaru i kukao nad upucanim muškarcem.

Pucnjava, pekara, cukarica

Inspektori ispituju sina muškarca koji je pucao/ Foto: Telegraf

(B.P)

Komentari

  • Milos

    Starom vuku i treba mlado jagnje.

  • Stara škola

    Vidim da žene zdušno brane razliku u godinama, a praksa kaže da devojke biraju deke a bake unuke. Ako je to prirodno onda sam ja lud. Pre će biti da su interesi u pitanju.

  • Snooker

    Idemoooo

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima