• 4

Sin koji je mrtvu majku zakopao u garaži branio se ćutanjem: Hteo da prima penziju od 1.000 evra

Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivična dela nepružanje pomoći i napuštanje nemoćnog lica

  • 4

Slobodan P. (53) iz Beograda danas se na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu branio ćutanjem, povodom sumnji da je svoju preminulu majku (87) zakopao u garaži u beogradskom naselju Dedinje, kako bi prikrio njenu smrt i nastavio da prima penziju veću od 1.000 evra.

On je iskoristio pravo da ne iznosi odbranu pred tužilaštvom, koje je nakon toga, predložilo sudu da mu odredi pritvor, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu. U tužilaštvu dodaju da nalaz sa obdukcije još nisu dobili.

Inače, obdukcija treba da utvrdi uzrok smrti žene, odnosno da li je umrla prirodnom ili nasilnom smrću, što će opredeliti dalji tok istrage. Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivična dela nepružanje pomoći i napuštanje nemoćnog lica.

Zasad se sumnja da je S. P. želeo da prikrije činjenicu smrti i nastavi da uzima majčinu penziju, a da je ona umrla prirodnom smrću.

Ovaj bizaran slučaj prijavila je bivša supruga osumnjičenog, koja je prema pisanju medija, došla u policijsku stanicu i ispričala da je videla S. P. kako u garaži kopa rupu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Petar

    Opa Baka gde je radila kad toliko penziju imala

  • Ujka Zitko PFK

    Srpski mentalitet: lezi lebu da te hranim!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima