≫ 

Ovo je muškarac osumnjičen da je pucao u pekarku, pa u sebe: Oboma se lekari bore za život

On je navodno pucao u nju, pa u sebe

  • 36
Ahmo Huseinovic, pucnjava, pekara Foto: Facebook

A. H. (60) osumnjičen je da je pucao danas u radnicu pekare na Čukaričkoj padini G.K. (37), pa u sebe. Oboje su sa prostrelnim ranama glave prevezeni u Urgentni centar, a kako Telegraf.rs saznaje, nalaze se u teškom stanju.

A. H. je, po rečima vlasnika pekare, dugogodišnji mušterija. Šta ga je navelo na odluku da oduzme život ovoj ženi, pa sebi, zasad se samo spekuliše. Jedni pričaju da je motiv ljubomora, tj. da su A.H. i žrtva, inače udata majka četvoro dece, bili u kratkoj ljubavnoj vezi, koju je ona prekinula.

No on to navodno nije mogao da prihvati, zbog čega ga je G.K. juče prijavila policiji za uznemiravanje. Zbog toga je danas došao u pekaru i pucao u nju.

Pekara, pucnjava, Čukarica G.K. sa mužem/ Facebook

Vlasnik pekare ne veruje u priču o aferi.

- Muškarca koji je pucao u moju radnicu, pa u sebe, znam kao mušteriju moje pekare. Živi na Adi. G. K. je vredna, radila je kod mene skoro pet godina. Ne verujem da je imala ljubavnika, nije u tom fazonu. Njena porodica je poštena. Čuo sam svakakve laži do sad, bojim se da njena deca ne čuju za to - rekao je vlasnik pekare za Telegraf.rs.

Šta se zaista desilo, policija istražuje.

I napadač i žrtva nalaze se u teškom stanju.

- Oni su dovezeni u Urgentni centar u kritičnom stanju. Dijagnostika je u toku. Videćemo šta će dalje biti - rekli su za Telegraf.rs iz Urgentnog centra.

Video: U ovoj pekari je A.H.(60) upucao 37-ogodišnju radnicu

(B.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    25. oktobar 2019 | 16:38

    А зашто га је пријавила полицији?Сасвим логично питање,можда је жену прогањао,а она га није хтела.Сви су одмах,препаметни...

  • max

    25. oktobar 2019 | 19:02

    Pa sta ste mu sakrili facu koji djavo???

  • Johan

    25. oktobar 2019 | 17:08

    Jesu bar u istoj sobi na urgentnom da mogu malo da asikuju kad dodu sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA