• 10

Druga žrtva opasne navike Srba: Starac se ugušio na svojoj livadi dok ju je palio

Ekipa hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt

  • 10

D. K. (71) iz sela Leskovca kod Petrovca na Mlavi stradao je u sredu u svojoj livadi, najverovatnije od posledica gušenja, dok je palio strnjiku.

Kako je došlo do nesreće verovatno nikada neće biti utvrđeno jer kobne trenutke po D. K. niko nije video.

Zna se da je on prekjuče popodne otišao u livadu nadomak svoje kuće da zapali suvu travu.

Pretpostavka je da nesrećni čovek nije uspeo da iskontroliše vatru koja se sa njegovog pronela na susedno imanje, pa je u pokušaju da gasi požar stradao gušeći se u dimu.

Ekipa hitne pomoći koja je iz Petrovca ubrzo stigla u Leskovcu mogla je samo da konstatuje smrt, a zatim su stigli vatrogasci koji su ugasili vatru.

(Telegraf.rs/tpknews.com)

Komentari

  • Požerevljanin

    Ovi stvarno nisu normalni,malo mesto a o njima skoro svaki mesec bar po jedan naslov

  • Meksa

    U Srbiji od raspada SFRJ , pocinje haos gde ce se sta sejati u poljoprivredi .Drzava treba da napravi decenijski plan , da mladim ljudima da na poklon zemljiste koje je zapusteno zemljiste koje njegovi vlasnici ne obradjuju , ili zbog napuatanja sela I nemogucnosti obrade ostane u parlogu.Radna mesta otvarati u proizvodnji zdravo hrane , tri cetiri prodice mogu biti zemljoradnicka zadruga.Ako ostavimo seljacima da vode tu brigu nista se nece promeniti, drzava he ta koja zakonom moze tacno da utvrdi sta ce sa zemlji I kako, napraviti dobre mehanizme I zakon u narodnoj skupstini .Da sami proizvodimo rani zdravu , ne da druzimo strain kompanijama za pakovanje kablova I brisaca u auto industriji.Vratimo zivot u sela , damon stimulants mladim ljudima, da starima je bitka izgubljena.Pomozimo subvencijama I bespovratnim kreditima mlade bracne parove , dovedimo in na selo, put, skole, struju, deca da se radjaju to je prosperitet sta ce ljudi na selu starci ako mladez ide u grad.

  • Viki

    Seljake treba kaznjavali, cak oduzimati njive. Ustvari treba nacionalizovati vecinu zemljista kako bi drzava I strucnjaci u oblasti agronomije koji uglavnom nemaju posla, naprave od Srbije poljoprivrednu silu. Dok seljak odlucuje, propadosmo. Poljoprivreda nas moze izvuci iz bede ali na zalost, u Srbiji je haos. Vazno im je samo da protrace novac na novogodisnju rasvetu da prestonica blista usred razrusenih ulica.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima