• 39

"Otišao među anđele": Bolne oproštajne poruke, sutra sahranjuju Marka (27) koji je stradao u Čikagu

Mladić je nastradao pošto je na vozilo u kojem se nalazio, naleteo vozač, koji je bio pod dejstvom alkohola

  • 39

Marko Bošković (27), rodom iz Obrenovca poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila proteklog vikenda u Čikagu, u američkoj državi Ilinois. On će biti sahranjen sutra, u 14 sati na groblju u Belom polju.

Mladić je nastradao pošto je na vozilo u kojem se nalazio, naleteo vozač, koji je, prema navodima američke policije, bio pod dejstvom alkohola.

U ovoj nesreći poginula je još jedna osoba koja je bila sa Markom u vozilu. Reč je o devojci Lauri Uribe staroj 26 godina.

Marko Bošković

Marko Bošković, Foto: Privatna arhiva

Porodica i prijatelji su se potresnim porukama oprostili od tragično nastradalog mladića. "Ne plači, ja biću tu, kada prošlost vrati se, samo sad živim u snu, ali me vrati sećanjem, da čuvam oblake mene Bog je poslao, nasmej se i pogledaj u nebo, sada sam anđeo", "Leti, leti ptico i ne štedi snage, javi joj da stižem, mada ona zna, suvim ću ti zlatom pozlatiti krila, samo me odmesi kuda moram ja", "Dragi dečače, bio si zlatni svitac koji je svojom divnom dušom i pameću obasjao ovaj sumorni svet"...

Marko Bošković, Amerika, nastradao, Obrenovac

Foto: Privatna arhiva

"Uprkos danima sivim, kad vidimo kometu da vidik zarumeni, znaćemo da ti još uvek šašav letiš i živiš", navela je njegova porodica u čitulji.

Marko Bošković, čitulja

Printskrin: Večernje novosti

Marko je, inače, živeo u Sjedinjenim Američkim Državama, a građani su prikupljali novac da pomognu njegovim roditeljima da se mladićevo telo prebaci u Srbiju.

Za samo pet dana na strani Gofundme prikupljeno je nešto više od 89.000 dolara od planiranih 100.000. Akciju prikupljanja sredstava pokrenula je Markova drugarica, Marija Čudić.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dada

    Otišao je divan mladić medju andjele. Saučešće porodici. Teško je bilo šta više reći...

  • MT

    Tuga do neba. Kakav momak? Kakav šarm?Kakav osmeh? Zašto odlaze dobri ljudi? Andjele putuj sa andjelima.

  • Bojana

    Koja tuga.....kako lep decko..mlad.....nedyzan😥😥😥

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima