• 10

Blizanci presreli TV novinara u centru Beograda, tukli ga, ubacili u auto i tražili nazad 500 evra

N.R. je prošle godine od osumnjičenih pozajmio 400 evra sa dogovorom da im vrati 500, bez preciziranja kada novac treba da vrati

  • 10

Braća blizanci M.M. i M.S. saslušani su danas u Prvom osnovnom tužilaštvu povodom sumnji da su protivpravno lišili slobode N.R, novinara jedne televizije sa nacionalnom frekvencijom, kako bi ga prinudili da im vrati dug.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudu da im odredi pritvor, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Prema krivičnoj prijavi, N.R. je prošle godine od osumnjičenih pozajmio 400 evra sa dogovorom da im vrati 500, bez preciziranja kada novac treba da vrati.

U međuvremenu je vratio 200 evra, ali je sredinom oktobra M.M. intenzivno počeo da zove N.R. telefonom i preti, tražeći da mu isplati 500 evra.

Sumnja se da su blizanci 24. oktobra presreli novinara u centru Beogradu tukli ga, ubacili u auto, vozili neko vreme i tražili mu da vrati 500 evra.

Događaj je policiji telefonom prijavio očevidac, nakon čega je interventa patrola presrela vozilo u kojem su se nalazili novinar i osumnjičeni, koje je policija uhapsila.

Osumnjičeni su na saslušanju delimično priznali krivicu ali su negirali navode krivične prijave da su tukli N.R, a kontradiktorni su im i iskazi povodim visine dugovanog iznosa.

Nakon što ispita oštećenog, tužilaštvo će proceniti da li u ovom slučaju ima elemenata težeg krivičnog dela - otmice, u kom slučaju bi predmet otišao u nadležnost Višem tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Komentari

  • DARKO 100%

    Ja kad uzmem od nekoga ja mu kazem ako ti nevratim nemoj vise nikad da mi das😉

  • Bankar

    Svaki dug je zao drug.

  • BG 1

    Dug je dug koliki da je i od koga i mora da se vrati i nema sukoba i problema,poneko misli da ne mora da vrsti ali .... ?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima