• 32

Ahmo je pekarku proganjao danima, pa je upucao: Gordana sa mužem išla u policiju da ga prijavi

- On je često dolazio kod nas da pazari i verovatno mu se Gordana tako i svidela. Našao je njen broj i počeo da je uznemirava porukama i stalnim dolascima u radnju - objašnjava jedna od radnica pekare

  • 32

Dan nakon nesrećnog događaja u pekari na Čukaričkoj padini, kada je Ahmo Huseinović (60) pokušao da ubije Gordanu K. (37), a potom pucao sebi u glavu, kao da ništa ne može da posvedoči da se tu dogodio tako stravičan zločin. Na licu mesta nema tragova krvi, dok su rupe od mnogobrojnih hitaca bile već prekrečene i sređene.

- Naša koleginica Gordana nije varala svog muža, to možemo da garantujemo. Taj manijak je nju dugo proganjao, a pre nekoliko dana ona je ceo slučaj sa svojim suprugom Veliborom i prijavila policiji - ovako za "Blic" pričaju radnici pekare u kojoj je  Napadač je potom pucao sebi u glavu i trenutno se nalazi u teškom stanju.

Radnice, u šoku zbog svega što se dodgodilo, ispričale su detalje o odnosu napadača i Gordane, za koju iz Urgentnog centra kažu da je stanje nepromenjeno, te da se nalazi na jedinici intenzivne nege.

Pekara Dada, pucnjava, Čukarica

Foto: Telegraf

- Tu ne sme biti reči o nekakvoj prevari muža. Gordana je lepa žena, pristojna, ljubazna, a Ahmo je naša stalna mušterija. On je često dolazio kod nas da pazari i verovatno mu se Gordana tako i svidela. Našao je njen broj i počeo da je uznemirava porukama i stalnim dolascima u radnju - objašnjava jedna od radnica pekare koja dodaje da je to postalo toliko nesnosno za nju da je o svemu tome obavestila muža, a pre nekoliko dana, prema njenim rečima, oni su zajedno otišli u policiju da prijave slučaj.

O tome koliko je proganjao, navode, pokazuje i činjenica da joj je i u trenutku kada su Gordana i njen suprug Velibor K. bili u policiji Ahmo joj je poslao poruku: "Što te nema, javi se", što je, objašnjavaju, ona pokazala kako suprugu, tako i policiji.

Međutim, kako je nezvanično potvrđeno, Gordana i Ahmo jesu bili u vezi tri nedelje, a onda je ona odlučila da ga ostavi jer nije želela da vara i laže muža.

- Gordana, Ahmo i njen muž su se pre nekoliko dana našli i razgovarali o svemu. Ona mu je pred suprugom ponovila da je pogrešila i da sa njim ne želi da ima više ništa jer želi da sačuva brak. Međutim, on to nije hteo da prihvati - kaže izvor "Blica".

Pucnjava, pekara, Čukarica

Foto: Telegraf

Ahmo je nastavio da joj šalje poruke, pa je Gordana sa suprugom otišla u policijsku stanicu da se raspita šta da radi ako ne bude prestao da joj šalje poruke. Kako je nezvanično potvrđeno u policijskoj stanici, ona je rekla da je sa Ahmom bila u vezi tri nedelje, da ga je ostavila i da je on sada uznemirava, ali na pitanje da li želi da ga prijavi, rekla je da ne želi.

- Zbog toga ne postoji zvanična prijava protiv njega, ali je bila u stanici i raspitivala se šta da radi ako ne prestane da joj piše poruke - kaže izvor "Blica".

"Vredne i radne porodice"

Gordana K. s Veliborom ima četvoro dece, od kojih najstarije ima 16, dok najmlađe dete nema ni tri pune godine. Za njih u Bariču komšiluk za ima samo reči hvale.

Pucnjava, pekara, cukarica

Foto: Telegraf

Reporteri "Blica" su obišli njihovu kuću, ali su tamo pronašli samo Veliborove roditelje koji su naveli da niko od njih ne želi da komentariše celu situaciju,te da ostavljaju policiji da se time bavi. Ipak, u komšiluku kažu da su obe porodice vredne i radne, te da je njena poreklom sa Kosova, dok je njegova izbegla iz Hrvatske tokom rata.

- Moj sin je radio sa njim i kaže da je izuzetno vredan i sposoban momak. Sada radi kao vozač kamiona i tome je posvećen kako bi prehranio porodicu - objašnjavaju komšije i poznanici u Bariču.

"Ne druže se ni sa kim"

Ahmo Huseinović s suprugom godinama živi u jednom naselju blizu Ade Ciganlije. Ahmo je otac dva sina, za koje komšije kažu da su se odavno odselili iz kraja, ali da su poznati kao problematični momci.

Pucnjava, pekara, Čukarica

Foto: Telegraf

- To je jedna specifična porodica, dobro situirana, sinovi i otac su se stalno vozili u skupocenim automobilima, ali za 30 godina koliko su ovde, nisam primetio da su ostvarili bliskiji kontakt sa bilo kim iz komšiluka - navode susedi ove porodice i dodaju da je supruga napadača u poslednje vreme imala ozbiljne zdravstvene probleme, pa zbog toga često boravi kod jednog od sinova.

Podsećamo, Ahmo je odbijao da prihvati da ga je Gordana ostavila, pa joj je slao poruke na koje ona nije odgovara. Nakon toga on je naoružan došao u pekaru u kojoj ona radi i počeo da lomi sve pred sobom. Nakon toga zapucao je u Gordanu, a kada je ranjena pala na zemlju, pucao je sebi u glavu.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Komentari

  • Nena

    Ima poremecenih pacenika,koji za povod smatraju ljubaznost,osmeh. Ako je zaista bila sa njim u vezi e to je dryga prica.

  • Olja

    Fatalna pekarka kako je ovde zovu je bas opasnica. Nasla neuglednog Ahmu ali Ahmo vozi dobra kola .Mozda nije bio bas izdasan u poklonima ,saznalo se za prevaru i ova da se opere prijavi ga kao progonitelja a bili u vezi Ko je ovde lud? Ne igrati se tudjim osecanjima je poruka !!!!!

  • Veteran

    Trebala je da ispoštuje ljubavnika do kraja pa onda da udari katanac na tu vezu, ionako se već isprljala, saznali svi u kući da ima ljubavnika, kud veće bruke, ali žene su to..

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima