• 87

Prvi snimak Petra (13) iz Stare Pazove nakon otmice: Usna mu je otečena i krvava, roditelji u suzama

Dečak izgleda uplašeno, ali je na bezbednom

  • 87

Dečak Petar Mitrović (13) koji je nestao 26. oktobra u Staroj Pazovi, pronađen je kasno večeras, a kako su za "Telegraf.rs" rekli članovi njegove porodice, on je bio otet. Stigao je u policijsku stanicu ovog grada u pratnji policijskih snaga i ministra Nebojše Stefanovića. Iz auta je izašao uplašen, a u susret su mu potrčali majka i otac.

Automobili u kojima su bili pripadnici policijskih snaga Stare Pazove, kao i Sremske Mitrovice, stigli su, a u jednom je bio Petar. Okupljeni ljudi počeli su da aplaudiraju, željno iščekujući da se silueta malenog Pazovčanina pojavi.

Kada je oteti dečak izašao iz automobila, začuli su se jecaji i jauci porodice, a trinaestogodišnjak je pocepane i modre usne izašao pred meštane koji su čekali da vide njegov emotivni susret sa roditeljima.

Dok je on uplašeno gledao oko sebe i plakao, u susret su mu potrčali majka i otac, i čvrsto ga zagrlili. Petar je plakao zavijen u ćebe.

Na ekskluzivnoj fotografiji koju je Telegraf.rs dobio, vidi se da je Petru povređena donja usna, kao i da mu je lice otečeno od udaraca.

Petar Mitrović, pronađen dečak, otmica, Stara Pazova

Prva Petrova fotografija nakon otmice/ Foto: Privatna arhiva

Da podsetimo, dečak je viđen poslednji put u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od tada mu se gubi svaki trag. Pre nestanka je poslao poruke bratu.

Malog Petra Mitrovića (13) policija je pronašla u napuštenoj kući u naselju Belegiš.

Petar je, prema rečima njegovog oca, neposredno pre no što je nestao, bio u kontaktu sa bratom, a zatim je usledio i telefonski razgovor sa majkom. Ipak, neposredno pred sam prekid tog poziva, dečak je izgovorio: "Skidajte mi povez s očiju".

ZABRANJENO JE SVAKO KOPIRANJE I PREUZIMANJE VIDEO ZAPISA I FOTOGRAFIJA IZ OVOG TEKSTA!

Video: Atmosfera u Staroj Pazovi dok se čeka dolazak Petra Mitrovića koji je danas nestao

(S. Čenad/J. Stakić)

Komentari

  • Jelena

    Hvala Bogu da je Petar ziv i zdrav,Marka Jovisica licno poznajem,to je prevarant,otimac i iznuditelj,kao i cela njegova porodica,zena i deca,nikoga od njih ne treba zaliti,svi da plate istom merom,za sve sto su radili,ne samo Petru i njegovoj porodici,nego i mnogima.Monstrume ne pustati!Ima Boga!Hvala ti Petre sto si ,u velikim mukama i stresu ,pomogao da budu uhvaceni!

  • Đurđica Ban

    Zao mi je djecaka i roditelja.Kakve traume dijete mora dozivljavati od zivotinja monstruma.Treba ih na dozivotnu a ovog starog majmuna koji je sudjelovao isto u otmici najprvo mu polomiti rebra pa u zatvor s njim medu pedofile da ga dokrajce.Gamad stoka divlja.Ali najbitnije je da je mali Petar sada na sigurnom sa svojom obitelji.Zelim im sve najbolje

  • Realan hejter

    Za par godina ce po separeima u klubovima da se siri i glumi opasnog momka pazite sta vam kazem.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima