≫ 

Osumnjičeni za otmicu dečaka iz Stare Pazove stigli na saslušanje pognutih glava

Njima je isteklo zadržavanje od 48 sati, koje im je određeno nakon hapšenja

  • 0
Stara Pazova, Marko Jovišić Foto: novosti.rs/Smiljka Kostić

Osumnjičeni za otmicu dečaka Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove dovezeni su policijskim automobilima u Više tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Pognutih glava i bez reči su ušli u zgradu. Njima je isteklo zadržavanje od 48 sati, koje im je određeno nakon hapšenja.

Uhapšeni su Marko Jovišić (54), njegov sin Lazar J. (19) i Aleksa M. (18) iz Stare Pazove, a protiv Markovog mlađeg sina, maloletnog N. J. (17) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je učestvovao u otmici tinejdžera.

Nestao, Petar Mitrović Petar Mitrović, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Petar Mitrović je nestao u subotu oko 23 sata u ovom gradu dok se vraćao kući. Kamere kladionice snimile su ga kako prolazi Zmaj Jovinom ulicom vozeći crni bicikl. Trag mu se izgubio u Ulici Branka Radičevića, kada je krenuo ka kući. Pre nestanka je poslao poruke bratu, ali ga od tada niko nije čuo ni video.

Marko Jovišić, otmica, Stara Pazova Osumnjičeni otmičar Marko Jovišić, Foto: Facebook

U potragu za dečakom bile su uključene brojne ekipe policije iz Pazove, Novog Sada i Beograda. Dečak je vraćen kući posle 24 sata.

Video: Kidnapovani Petar bezbedno vraćen kući

(Telegraf.rs / Izvor: Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA