≫ 

Verzija krvavog pira u Subotici: Roditelji joj ugovorili brak, tuča izbila jer je pobegla s drugim

Ovo je jedna verzija zbog čega je došlo do obračuna na buvljaku

  • 22
Ubistvo u Subotici, hronika, policija Foto: pannonrtv.com

Iza krvavog obračuna na buvljaku u Subotici, gde je nakon ubadanja nožem preminuo Beriša B. (62), navodno se krije priča o zabranjenoj ljubavi. 

Naime, kako tvrdi izvor Telegrafa.rs, sukobu je prethodila ljubavna drama jer je devojka, kojoj su roditelji već ugovorili brak, pobegla sa drugim mladićem.

Ljubav, Veze, San, Raskid Za ovog što su joj roditelji namenili nije htela ni da čuje, Foto: Pixabay.com

- Ona je otišla s momkom koji joj se sviđa, a ne s onim kome je obećana. Njeni su poludeli kad su to čuli, pa su se organizovali i krenuli na buvljak da mlate tog momka koji ju je ukrao - priča sagovornik našeg portala.

Niko nije slutio da će se obračun završiti tragično. U jednom trenutku sevnuli su noževi i Beriša B. (62) dobio je kobni ubod od kojeg je kasnije u bolnici preminuo. 

Povređen je i Fehmi B. (55) koji se sumnjiči za ubistvo.

Bes među porodicama tek se onda razbuktao, pa je umalo došlo i do još jednog ubistva, u bolnici. Naime, jedna osoba ušunjala se u bolnicu i nožem nasrnula na sina Fehmija B. Srećom, tu se našao policajac koji je dva puta pucao u vazduh i sprečio da dođe do drugog teškog ubistva.

Video: Užas u Kotežu: Pucao devojci u glavu, pa u sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA