• 15

Detalji užasa na Voždovcu: Dečak skočio kroz prozor jer ga kuma nije pustila da se igra na terasi

Dečak je sa ortopedskim povredama prevezen na Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj

  • 15

U naselju Stepa Stepanović, u Ulici srpske armije 1 oko 15 sati dečak N. R. (10) je skočio sa prozora na drugom spratu zgrade.

Drugi sprat, sa koga sa koga je pao, na visini je od oko 10 metara, a dečak je zadobio ortopedske povrede, pa je prevezen u Tiršovu, u svesnom stanju.

Desetogodišnjak je prehlađen i kuma, koja je pazila na njega jer su mu roditelji na putu u inostranstvu, nije htela da ga pusti da izađe da se igra.

Revolltiran njenim odbijanjem on se popeo na prozor i - skočio!

Na mestu gde je dečak pao ostao je trag u travi.

Lekari Hitne pomoći preuzeli su dečaka i on je prevezen u dečju bolnicu u Tiršovoj. Dečak je, kako se nezvanično saznaje, prošao samo sa ortopedskim povredama, a o njihovom stepenu znaće se tek posle detaljnog pregleda u dečijoj bolnici.

Video: Mesto pogibije majke i deteta stradalih u pokušaju da pobegnu od požara

(Telegraf.rs / Izvor: Pink)

Komentari

  • Twity

    Koliko zlobe i nervoze u narodu koji bi batinama nad decom da rese svoje probleme. To je zalosno. Jel i vama treba vaspitna kada zgresite? A neee,e tako i deca ne vole jer se ljubavlju i recima moze se mnogo vise postici. Sram da vas bude vi sto decu vaspitavate batinama. Zelim da i vi tako u starosti budete vaspitavani

  • M

    Ništa tu nije smešno

  • Gorgeous

    Vaspitna i da ne zucne posle toga. Doslednost. Skočio je jer u igrici to može. Mali je teški debil jer deca sa 10 godina znaju toliko toga a bogami i da mogu da poginu ako skoče sa drugog sprata, pa nije mu tri četiri godine da tako nešto ne zna. Očito je da je bez ikakvog poštovanja prema bilo kome i bez ikakvog autoriteta, moderno vaspitan.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima