≫ 

Određen pritvor vozaču koji je usmrtio sveštenika: Izašao iz auta zbog udesa, pokupio ga kamion

Zbog magle na tom delu puta tog jutra dogodila se saobraćajna nesreća, zbog koje je zaustavljeno nekoliko vozila

  • 2
Kamion, saobracajna nesreca, lancani sudar Foto-ilustracija: Shutterstock

Vozaču kamiona valjevskih registarskih oznaka Milošu M. (52) iz Žabara Odlukom kikindskog Osnovnog javnog tužilaštva, određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

Pritvoreni vozač se tereti da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kada je u ponedeljak ujutro vozeći kamion iz pravca Padeja prema Ostojićevu, naleteo na zaustavljeno putničko vozilo marke "ford" kojim je upravljao Laslo Šipoš iz Padeja.

U tom udesu smrtno je stradao katolički sveštenik Janoš Fišer (61) iz Padeja, koji je svojim vozilom krenuo u Ostojićevo. Zbog magle na tom delu puta tog jutra dogodila se saobraćajna nesreća, zbog koje je zaustavljeno nekoliko vozila, što im je signalizirala policija.

Na putnički automobil Šipoša otpozadi je naleteo kamion kojim je upravljao Miloš M. iz Žabara, a nastradao je katolički sveštenik Janoš Fišer koji je zbog zastoja i udesa na putu zbog guste magle izašao iz svog vozila, pa se nakon naleta kamiona našao ispod prevrnutog automobila.

Video: Stravična nesreća u Vranju, jedna osoba poginula, jedna teže povređena

(Telegraf.rs/ tpknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    31. oktobar 2019 | 10:51

    Магла није узрок него човек.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA