≫ 

MUP: U kafiću ga nazivali gejem, pa pretukli

Sumnja se da su oni juče u jednom lokalu u Makedonskoj ulici, nakon verbalne rasprave tokom koje su oštećenog muškaraca (39) nazivali gejem, njemu zadali više udaraca rukama po glavp

  • 4
Ilija Vučević, pretučen, picerija Foto: Facebook/Ilija Vučević

Policija u Beogradu uhapsila je S. K. (26) i N. J. (26) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

Sumnja se da su oni juče u jednom lokalu u Makedonskoj ulici, nakon verbalne rasprave tokom koje su oštećenog muškaraca Iilju Vučevića (39) nazivali gejem, njemu zadali više udaraca rukama po glavi i tako mu naneli tešku telesnu povredu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Da podsetimo, Ilija Vučević je u javnost izašao sa fotografijama na kojima se vidi da je prebijen, rekavši da je dobio batine u piceriji Trg, dok je nosio transporter za psa sa ljubičastim detaljima.

- Čekali smo u redu u piceriji kada sam prišao drugu da uzmem picu, jedan od njih je počeo da provocira da sam peder zato što nosim ljubičastu torbu, to je inače torba za psa. Nastavio je da dobacuje na šta sam mu ja odgovorio da ćuti. Onda su počeli da me guraju, neki ljudi su pokušali da spreče, ali su me udarili desetak puta - kaže Vučević za naš portal.

Napad je na kraju zaustavila njegova supruga koja se isprečila ispred napadača, pokazala burmu i rekla da nije homoseksualac i da mu je ona žena.

Video: Brutalno pretučen mladić u Bijelom Polju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beast

    3. novembar 2019 | 11:49

    Bravo sad teret na ledja, pa da se vuku po sudovima, pa nanogica, pa po džepu sve po malo. Beskorisna masa mora da se nauci pameti.

  • hm

    3. novembar 2019 | 13:00

    evo ponovicu mozda ovaj put objavite. ja sam heteroseksualac siguran u svoju seksualnost i nisamhomofob niti trosim svoju energiju ni vreme na gluposti, i zamislite sada scenu. zena i ja u trznom centru i njoj prigusti i mora u wc. uvsli mi svoju torbu da je cuvam i ja onako smoren dok je cekam u pauzi od njenog sopinga da ne bih drzao torvu u rukama i da bih mogao da procitam vesti ili posaljem mail dok je cekam obesim njenu torbu preko ramena, i sad treba da me naidje budala i da me isprebija? pa nasao bi ih zajedno ili jednog po jednog i sta bi bilo posle ne mogu da napisem, ali dobio bih 35-40 god bez frke

  • Man

    3. novembar 2019 | 13:05

    Mnogo više batina dnevno dobijaju heteroseksualci...niko ne spominje to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA