• 9

Ispovest Marije čijeg su muža pretukli jer su mislili da je gej: Nisu bili pijani, već puni mržnje

Čuli se povici: "Skontao sam odmah ko si po toj roze torbici koju nosiš!"

  • 9

"Ubij pe*era, ubij tog pe*era", "Skontao sam odmah ko si po toj roze torbici koju nosiš", "Došao si po mom kraju da s**eš", neki su od povika koje su nasilnici dovikivali Iliji Vučeviću, pretučenom u noći petak na subotu u picerijiji "Trg" kada su ga pesnicama po glavi tukla dva nasilnika, jer su mislili da je gej zato što je u ruci nosio ljubičasti transporter za psa.

On je zajedno sa svojom suprugom Marijom Opalić Vučević ispričao detalje incidenta u kojem je dobio strašne povrede: pocepanu arkadu i polomljena dva zuba. Vučević navodi da mu i sada zbog svega što se dogodilo zuji u ušima i da nije svestan kako je došlo do toga da u sred grada, bez ikakvog povoda bude predmet najstrašnijeg zločina iz mržnje.

- Sve vreme sam pokušavala da doprem do mozgova nasilnika govoreći im da moj muž nije peder, da on to nije, da sam mu ja supruga, ali bukvalno tek kad sam jednom od njih pokazala burmu, on je želeo da me sasluša, nakon čega su odustali - objasnila je za "Blic" Ilijina supruga koja je dodala da prema njihovoj proceni oni nisu bili pijani, već samo zadojeni beskrajnom mržnjom koja im je pomračila svest, iako su su se njih dvojica pravdali na sudu da su tako delovali pod uticajem alkohola.

Video: Usred bela dana krvinički pretučena transrodna devojka, masa ljudi gledala i navijala

(Telegraf.rs/ Blic)

Komentari

  • dd

    štets što ja nisam bio tamo sa svojom tetkom, da vidiš kako bi moja tetka to sve sredila..

  • 88

    Kosulja i njegov pogled sve govore!Ovaj voli i jedno i drugo!

  • Andrej

    LJudi, oni su osuđeni na uslovne kazne!?!?!? Te bitange su ga povredile,..izbile 3 zuba i zamislite, da su se nagodili sa tužilaštvom o priznanju krivice i uslovno osuđeni Ne mogu da verujem!!! Bem te državo, da mora normalan čovek više da pazi gde i kad izlazi. Ma ovo je l u d i l o!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima