• 13

U sud stiglo misteriozno anonimno pismo iz Švajcarske: Napeto na suđenju za ubistvo pevačice Jelene

Optuženi Zoran Marjanović je nakon toga skoro sat i po vremena iznosio svoju odbranu

  • 13

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović imalo je neobičan početak danas. Sudija Jelena Škulić obavestila je tužilaštvo i branioce da je u sud 22. oktobra stiglo misteriozno anononimno pismo iz Švajcarske i da tužilaštvo "treba da odluči da li će da postupa po njemu". 

Nije otkriveno o čemu se radi, ali se čini da je odbrana bila u nelagodnoj situaciji kada ga je čitala.

Optuženi Zoran Marjanović  je nakon toga skoro sat i po vremena iznosio svoju odbranu. Između ostalog je rekao da je ovaj trenutak čekao tri i po godine i da mu nijedna šansa nije data.

Zoran Marjanović suđenje

Nije skidao naočare od dolaska, Foto: Nikola Tomić

- Od početka sam targetiran da budem žrtveno jagnje, postoje imena do kojih ćemo kasnije doći. Ne plašim se ničega. Dok budem hodao ovom zemljom, želim da se ubica moje supruge i saučesnici pronađu i da stanu ovde gde ja sada stojim. Posle tri i po godine muka mi je od svega, psihički sam rastrojen pa neke stvari preskačem - rekao je između ostalog Zoran Marjanović koji je do detalja ispričao da je kobnog dana sa suprugom i ćerkom otišao na trčanje posle čega se njoj izgubio svaki trag.

Odgovarajući na pitanje svojih advokata Zoran je rekao da je imao dobar odnos sa Jelenom, da se nisu ozbiljno svađali, već kao i svi parovi oko sitnica vezanih za garderobu, odabir pesama.

On od početka ovog slučaja negira da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike, a optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Video: Suđenje decenije počinje: Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde u crnom

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sale1971

    A političar???

  • Djuka

    Prvi out kada sam ga video, znao sam da je on taj...

  • trener

    Tužilaštvo nema dokaze protiv Zorana, jer su ekipe koje su izašle na teren, nadležni, novinari, znatizeljni, nakon ubistva sve uništili. Policija traljavo odradila prvi nastup na nasipu. Zoran sigurno nije ubio suprugu, a pretpostavljam da je neki seks. manijak danima znao I pratio njenu marsutu trčanja i silovao je.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima