• 37

Pitali su Zorana u sudnici otkud Jelenina krv u njegovim kolima. Dao je detaljno objašnjenje

Telegraf.rs izveštavao je danas direktno iz sudnice, gde je na optuženičkoj klupi sedeo Marjanović

  • 37

Na današnjem suđenju Zoranu Marjanoviću, jedinom optuženom za ubistvo supruge Jelene Krsmanović, koje se dogodilo 2016. godine u Borči, advokat odbrane je postavio pitanje koje se tiče prisustva Jelenine krvi u njegovom vozilu.

Na pitanje da li može da objasni odakle Jelenina krv na zadnjem sedištu njegovog automobila marke "mercedes", Zoran je dao detaljno objašnjenje.

- Nije mi samo jasno kako je ta krv pronađena tek tokom četvrtog veštačenja. Jelena je imala povredu u februaru te godine kada je ubijena. Išla je u bolnicu da vidi mamu i pukla joj je guma. Stajala je pored kola i kako niko nije želeo da stane da joj pomogne, ona je počela sama da otvara gepek i vadi alat za menjanje gume - započinje Marjanović.

Tada se, tvrdi on, dogodila nezgoda.

- U tom trenutku, jedna od ploča u prtljažniku zbog tereta pala joj je na ruku i posekla je. Ne mogu tačno da se setim da li je tu povredu fotografisala Janinim tabletom ili svojim telefonom, ali znam da ju je poslala jednoj od svojih sestara. Takođe, postoje i poruke o toj povredi - rekao je Marjanović.

Jelena Marjanović, Zoran Marjanović

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Ovo je, inače, jedan od detalja optužnice koji je u više navrata spominjan tokom njene pripreme, pa potom rušenja i ponovnog pisanja.

Za mnoge to je, praktično, glavno pitanje za Marjanovića, budući da prisustvo krvi u gepeku automobila može da ukaže na to da je, eventualno, telo ubijene žene prevoženo automobilom.

Video: Suđenje decenije: Zoran Marjanović u Palato pravde u crnom

(S. Č.)

Komentari

  • Ranka

    Nije mi jasno ako je nije on ubio zašto ima 7 advokata.Ko je čist njemu ne trebaju advokati,100% je on ubica samo što iza njega stoji neko jak.

  • Nokodin

    Mora ju ga osudit, odšteta je ogromna.

  • nikola

    Iza njega stoji neko mnogo jak . Zato jos nije osudjen!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima