• 17

Baka i deka se vraćali sa pomena, pa nastradali: Jedna bliznakinja (10) i dalje u životnoj opasnosti

Najteže povređena devojčica, jedna od bliznakinja, i dalje je u teškom stanju. Ona je životno ugrožena i nalazi se u jedinici intenzivne nege

  • 17

Troje mališana, dve bliznakinje (10) i njihov mlađi brat (2), koji su povređeni u prekjučerašnjoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad - Beograd, kod Inđije, i dalje se nalaze u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

Najteže povređena devojčica, jedna od bliznakinja, i dalje je u teškom stanju. Ona je životno ugrožena i nalazi se u jedinici intenzivne nege.

Povređene sestre i njihov brat vozili su se prekjuče u "mercedesu" austrijskih registarskih oznaka, sa bakom i dekom, Radovanom i Dragicom Filipović, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći. Oni će biti sahranjeni danas na Novom groblju u Inđiji. Na njihov automobil, kada su se iz zaustavne trake uključivali u saobraćaj, naleteo je kamion, a od siline udara, leva strana kola je potpuno ulubljena.

- Radovan je sa porodicom živeo u Austriji, a pre dve nedelje umro mu je otac Živan, koji je živeo sam u Inđiji, pa su on i Dragica sa ćerkinom decom došli da daju nedeljni pomen. Kada su i to obavili, u ponedeljak su krenuli nazad u Austriju i nastradali - kaže komšinica porodice Filipović.

(Telegraf.rs/Novosti)

Komentari

  • Masno Srbin

    Zasto lepo ne napišete da je vozač auta radio polu kruzno okretanje na tom delu auto puta i da je onda kamion naleteo na njih.

  • Logika

    Auuu, nesreće, bože, što voze decu od dece više se nezna šta može u puti da vas nađe. Moje saučešće, i brz oporavak dece.

  • 534

    Iz zaustavne trake krenuo odmah u srednju traku. Bravo deko.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima