≫ 

Dečak (7) ostao sam u stanu, majka otišla da odvede drugo dete u vrtić: Detalji tragedije u Nišu

Nesreća se dogodila na poslednjem spratu zgrade na Vizantijskom Bulevaru

  • 50

U stravičnoj tragediji koja se dogodila u Nišu, poginuo je dečak (7) kada je pao sa 12. sprata solitera. Kako "Telegraf" saznaje, nastradali mališan ostao je sam u stanu, kada je njegova majka otišla da odvede drugo dete u vrtić.

Kako saznajemo, dečak je navodno gledao da li se njegova mama vraća.

Naš reporter sa lica mesta javlja da se ovaj incident dogodio na poslednjem spratu zgrade na Vizantijskom Bulevaru, kada je dete palo na jedan od parkiranih automobila ispred zgrade.

Dete palo sa zgrade, hronika, nesreca Dete je palo sa 12. sprata / Foto: Telegraf

Telo malenog dečaka je prekriveno i još je ispred zgrade.

Dete palo sa zgrade, hronika, nesreca Uviđaj je u toku /Foto: Telegraf

Njegovoj majci je pozlilo i nalazi se u kolima Hitne pomoći.

Kada se vratila, videla je telo pokriveno ćebetom i u šoku jedva je izustila "nije valjda to moje dete".

Nažalost, pred njenim očima se odvijao košmar svakog roditelja.

Na licu mesta se nalaze policajci koji vrše uviđaj.

Video: Komšije čaršafima uhvatile dete koje je palo sa 5. sprata zgrade

(D. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedna majka

    8. novembar 2019 | 10:39

    Ljudi, ajde budite ljudi! Dosta sa pitanjima odgovornosti roditelja! Sigurno ga ne bi ostavila da nije morala. Zašto nije u školi? Možda je bolesno! Možda ga zbog toga nije ni vodila! Ovoj ženi je sada najteže, pa budite ljudi i bolje nemojte napisati ništa nego da joj sada još i vi stajete na muku.

  • Pero

    8. novembar 2019 | 12:33

    Mene su roditelji ostavljali samog kad mi je bilo 5 godina i plus sesta stara 3 godine koju sam ja čuvao. S moje tačke gledišta je to jedna ludost i sam Bog nas je čuvao, a eto roditelji lekari, nisu ni mentalno zaostali ni ludi. Vidim ovde neki pišu pa i mene su ostavljali i to sad računaju kao normalno što zaista nije. U uređenim državama je granica 12 godina i u ovakvim slučajevima bi vam oduzeli svu ostalu decu i to odmah i plus vas poslali u zatvor. Nekad je sreća živeti u banana državi. Čuvajte decu, ovo je ko zna koja vest ove godine o smrti dece gde su isključivo krivi oni koji su ih čuvali. Majka pušila na terasi,dete upalo u kantu kreča. Majka muzla krave i ostavila decu od godinu i tri same i izgoreli u požaru,dete pokosilo auto,dadilja ga "pazila". Dete od 4 godine skočilo sa 5.sprata, tata ga ostavio da ode do prodavnice. Ne dolivam so na ranu ovoj majci, ona ovo sigurno sad i ne čita, ali ostali izvucite nešto iz ovoga. Ne kapiram što je teško obući dete i povesti sa sobom. Prehladimo se od virusa, a ne zbog vetra ili kiše. Obucite dobro i povedite. Izlazite do prodavnice 20 metara, ne ostavljajte dete samo u autu, potrošite 3 min. više, izvadite ga iz sedišta i povedite.

  • Dasa

    8. novembar 2019 | 10:18

    Ovo je vise od tragedije...! Ovo je vise od tuge i zalosti...! Duboko saucesce porodici nastradalog decacica...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA