• 3

Pucnjava kao opomena? Pekar iz Niša preživeo kišu metaka, sumnja se i da su ga pomešali sa bratom

Napad se dogodio kada je muškarac krenuo na posao rano ujutru

  • 3

Pekar iz Niša, R. M. (33) preživeo je jutros pucnjavu, koja se dogodila u Ulici Despota Stefana u niškom naselju Durlan.

- Za sada možemo da kažemo da je jutros u 4 sata pucano na muškarca, starog 33 godine, koji nije povređen. Istraga je u toku, a o svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo - rečeno je u policiji.

Pucnji su odjeknuli, a jedan od prvih komšija pretpostavlja da je u pitanju opomena, ali ne za pekara nego za njegovog brata.

- Naš komšija pekar je porodični čovek i nema veze ni sa kakvim kriminalom. Njegov brat je nekada imao problema sa zakonom, ali ko će ga znati kome su meci bili namenjeni i da li je onaj koji je pucao pomešao braću. Neke komšije su i izašle kada su se začuli hici, ali to je bio mrak, ništa se posebno nije videlo - rekao je  za Kurir jedan od komšija.

Čovek sa revolverom je veruje se, znao kada ovaj porodični čovek M.R. kreće na posao tako da ga je čekao u zoru da izađe iz kuće i krene na posao. Kada je R.M. otključavao automobil, nepoznati muškarac je zapucao, ali je prosto neverovatno da nije ništa pogodio, zbog čega se pretpostavlja da je u pitanju klasična opomena.

Uplašeni R.M. je startovao automobil i kada se odvezao par kilometara, on je tada pozvao policiju.

Video: Pucnjava u pekari u Beogradu, dve osobe teško ranjene

(Telegraf.rs/ Kurir)

Komentari

  • Unosan biznis

    Jedan vlasnik pekare je već izvršio samoubistvo u Nišu..

  • Aca

    Hahahaha... posteni pekar... svi oni nevini i niko nikad ne zna zbog cega neko njega i da on "ni mrava nije zgazio"!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima