• 0

Bucino beživotno telo pronađeno je u Zlatarskom jezeru: Nejasno kako je ispao iz čamca i udavio se

Nestao je u ponedeljak u ranim večernjim časovima dok se po jakom vetru sam vraćao čamcom iz Kokinog Broda, gde je prethodno odvezao prijatelje

  • 0

Ronioci Žandarmerije pronašli su u Zlatarskom jezeru, kod Nove Varoši, beživotno telo Milutina Rističevića Buce (61) iz Užica koji je u ponedeljak, iz nepoznatog razloga ispao iz svog čamca u jezero i udavio se.

Tokom potrage koja je organizovana iste večeri, pronađen je njegov prazan čamac kako pluta jezerom nedeleko do Bele kuće. U akciju potrage od srede su se uključili i ronioci, koji su u četvrat tokom prepodnevnih časovao uspeli da lociraju Rističevićevo beživotno teklo na dnu jezera.

- Bucino telo pronađeno je na oko dvadesetak metara od obale, na delu od Bele kuće prema Kokinom Brodu – kaže jedan od Rističevićevih poznanika koji je učestvovao u pretrazi.

Inače, Rističević je poslednjih nekoliko godina sa suprugom živeo u vikendici koju je sagradio nedaleko od nekadašnjeg ušća Tisovice u Uvac. Nestao je u ponedeljak u ranim večernjim časovima dok se po jakom vetru sam vraćao čamcom iz Kokinog Broda, gde je prethodno odvezao prijatelje.

Video: Pronađeno telo mladića koji je nestao na kupalištu na Zlatiboru

(Telegraf.rs/ PP media)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima