• 24

Detalji ljubavnog trougla u Jagodini: Bivši momak ispalio 2 hica u pravcu sadašnjeg, pa popio batine

Osumnjičeni za pokušaj ubistva je na poziv bivše devojke Jovane P. (32) došao u Jagodinu iz Beograda, a u međuvremenu u tom gradu pokvario se automobil u kome je Jovana bila sa dečkom na putu za Sofiju

  • 24

Više javno tužilaštvo u Jagodini odredilo je zadržavanje Marku O. (39) iz Beograda, zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju i Pavlu S. (26) i Janku M. (24) iz Jagodine zbog krivičnog dela teške telesne povrede u saizvršilaštvu.

Telegraf.rs je juče pisao o uličnoj tuči u koju su umešana dvojica Jagodinaca i jedan Beograđanin, a sada polako postaju poznati detalji.

Radi se o tome da je osumnjičeni za pokušaj ubistva na poziv bivše devojke Jovane P. (32) došao u Jagodinu iz Beograda, a u međuvremenu u tom gradu pokvario se automobil u kome je Jovana bila sa dečkom na putu za Sofiju.

Dok je automobil bio na popravci, devojka je sedela u obližnjoj kladionici, gde je došlo do svađe između njenog bivšeg i sadašnjeg momka.

Nakon rasprave osumnjičeni je napustio lokal, a zatim se vratio, izvadio pištolj i tom prilikom ispalio dva hica u pravcu oštećenog, na svu sreću nije ga pogodio, a kada je oštećeni pobegao iz kladionice i pozvao policiju, osumnjičeni je započeo raspravu sa bivšom devojkom.

Videvši da svađa između bivših partnera kulminira Pavle S. i Janko M. kreću da se obračunaju sa naoružanim mladićem i tom prilikom metalnim montiračem za gume zadaju mu teške telesne povrede u vidu preloma nosa sa dislokacijom nosnih kostiju.

Momci iz Jagodine su uhapšeni zbog nanošenja teških telesnih povreda, a Beograđanin zbog nedozvoljenog posedovanja i nošenja oružja i zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Video: Pucnjava u pekari u Beogradu, dve osobe teško ranjene

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ljubinko

    A ti sada srećna žena moja ljubavi, Hvala što me ostaviiiiiii

  • Bendzo kosta

    Kakva je lopuza ta kuvarica,zvala bivsega a na touru sa sadasnjim,a muskarci glupi ko topovi pa opleti jedan po drugome,umjesto da je od svakog dobila sut u dupe.

  • Ona

    Cutim i pravim se luda🥰😍😍

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima