• 15

Antigona se udala za Albanca, posle 3 dana je bila mrtva: Silovao je do smrti, dobio 2 godine robije

Njen brak trajao je samo tri dana, a porodica preminule nije zadovoljna odlukom sudije

  • 15

Osnovni sud u Đakovici osudio je na samo dve godine zatvora Hilmija Zenina, bivšeg supruga Antigone Morine, preneo je KTV. Iako se zločin dogodio pre osam godina i dalje privlači veliku pažnju javnosti.

Odluka suda iz 2018. godine nije zadovoljila porodicu pokojne žene. Apelacioni sud odlučio je da vrati predmet na ponovno suđenje, a njen bivši muž je optužen da je počinio zločin i da nije ispunio porodične obaveze.

Kako prenose prištinski mediji, on povređenu suprugu nije odveo kod doktora iako je imala krvarenje iz vagine. Uprkos teškom stanju, on je nastavio da upražnjava seksualni odnos sa njom.

Bislim Morina, otac preminule Albanke, udao je svoju ćerku kao kraljicu, pišu tamošnji mediji, ali je njen brak sa Hilmijem, iz sela Mališevo, trajao samo tri dana.

Kako su rekli tužioci, ona je preminula zbog krvarenja iz genitalija, koje je počelo nakon prve bračne noći.

Da podsetimo, sve se dogodilo u noći između 27. i 28. jula 2011. godine, a porodica preminule žene optužuje Hilmija da ju je ubio.

Kako kažu, on je nastavio da upražnjava seks sa Antigonom iako je bila u teškom stanju, sa obilnim krvarenjem iz genitalija. Sud je najpre smatrao ovaj predmet završenim, ali nakon šest godina, apelacioni sud je odlučio da vrati slučaj na ponovno suđenje.

Porodica Antigone u ovom postupku tražila da se sa predmeta izuzme sudija Mizahir Šabani.

- Tri dana i tri noći je imao seks sa njom dok je krvarila, i nije je odveo kod doktora. Sam je priznao to priznao pred sudom - rekao je otac Antigone.

Ipak, porodica optuženog ne smatra da je bilo šta loše počinjeno.

- Mi nemamo šta više da radimo. Poznato je ko je krivac. Krivci su njeni roditelji koji je nisu prvo odveli kod doktora zbog problema koje je imala. Proveo sam dve i po godine radeći u Austriji kako bih oženio brata. Venčanje me je koštalo 24.000 evra. I onda smo se vratili i sve ovo se desilo - rekao je Hilmijev brat.

Antigona Morina preminula je 28. jula, četiri dana nakon što se udala za Hilmija Zenina. Prema podacima koje su izneli tužioci, uzrok smrti je krvarenje iz genitalija nakon prve bračne noći.

Video: Italijani silovali pijanu Britanku, pa čestitali jedan drugom

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Komentari

  • Душан Краишник

    То је толико зла и подла нација ,,,, ХИЈЕНЕ

  • Baki

    Ovaj navalio ko da nikad nije imao zenu. 3 dana i 3 noci neprestano a devojka nevina. On navalio ko sivonja,jer nije nikad imao zensku. On je ubio i treba da odgovara

  • Toni

    Teroristi bas sad citam nemacki velt izgubili arnauti od engleza ali su pevali englesku himnu zato sto su Srbiju bombardovali a nemacki fasisti ne mogu a da ne spomenu Milosevica kao diktatora jer je njihov maas ministar izjavio da je sa pravom Srbija bombardovana oni traze krivce a ne vide sta su u drugom svetskom ratu radili i sta sada rade i oni i siptari su braca po zlocinu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima