• 13

Majka male Lune (2), koju je do smrti tukao očuh, i definitivno osuđena na 8 godina zatvora

Vesna Firulović okrivljena je da je dopustila svom partneru da na smrt pretuče njenu ćerku

  • 13

Viši sud u Negotinu usvojio je sporazum o priznanju krivice kojim je Vesna Firulović okrivljena da je dopustila Zoranu Albiću da na smrt pretuče njenu ćerku Lunu (2,5) osuđena je na 8 godina zatvora, piše "Blic".

Sporazumom ovoj ženi stavlja se na teret krivično delo nepružanje pomoći nemoćnom licu, a kazna koja joj je izrečena je ujedno i maksimalna kazna pomenuto delo.

Ova odluka suda usledila je nakon što je Više tužilaštvo u Negotinu podiglo optužnicu protiv ove majke kojom je tereti za krivično delo napuštanje nemoćnog lica za koje je zaprećena kazna do 8 godina zatvora, jer krajem maja ove godine u kući u Prahovu nije sprečila Zorana Albića, muškarca sa kojim je živela, da nasmrt pretuče njeno dete.

Ona je, kako se navodi u optužnici u koju je "Blic" imao uvid sve vreme bila ispred kuće dok se Albić iživljavao nad detetom, a ni u jednom trenutku nije pokušala da ga zaustavi i spasi dete, ali ni da pozove pomoć iako je, kako je i sama navela, znala da u komšiluku živi socijalni radnik.

Kako je istragom utvrđeno, a šta je ona kasnije potvrdila na saslušanju pred postupajućim tužiocem, ona nije reagovala nijedne sekunde dok se njen momak Zoran Albić brutalno iživljavao nad njenom ćerkicom.

Utvrđeno je i da je Vesnu Zoran izbacio iz kuće jer je bio nervozan nakon što mu je ujak prebacio kako je našao ženu koja ima dete sa drugim. Kada je Albićev ujak otišao iz kuće, oko 1 ujutru, on je pijan počeo da viče i razbija stvari po kući.

Ova lomljava uznemirila je dete koje je počelo da plače. Pomahnitali nasilnik vikao je na devojčicu da ućuti i prestane da plače, a ona je reagovala sve glasnijim plačom... Tada je, prema optužnici, Zoran Vesnu izbacio iz kuće i zaključao ulazna vrata, dok je on ostao nasamo sa devojčicom Lunom. Albić je tada razbacao stvari po kući i brutalno tukao dvoipogodišnju devojčicu.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Komentari

  • i3

    samo 8???i izacice posle 2/3...ma daj,ovo postaje smesno! Neko za 1 kg marihuane dobije 5 godina a ona za ubistvo 8!Isto je kriva koliko i on! Oboje su ubili jadno dete! Zelim joj lep boravak u zatvoru!

  • Sanja

    A sta je sa njim? Kako on nije tako brzo osudjen??? To nam je bitnije.

  • 1988

    Samoooo grrrr 😭😭😭 sramota!!!!!!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima