• 3

Novi detalji zločina kod Petrovca: Željko je ubadao ženu i taštu, komšija sprečio tragediju

Nesrećna majka je pokušala da odbrani svoju ćerku

  • 3

Željko N. iz Zabrđa kod Petrovca na Mlavi, koji je nakon žestoke svađe sa suprugom Aleksandrom potegao je nož i zadao joj 8 uboda, napao je i njenu majku Desanku (70).

Nesrećna majka je, piše PT info, pokušala da odbrani svoju ćerku, ali je i ona dobila nekoliko uboda po rukama.

Komšinica, koja je želela da ostane anonimna, ispričala je za PT info da Željku nije prvi put da maltretira suprugu i taštu, ali to nisu prijavljivali policiji.

- Čuli smo da Aleksandra već duže vreme trpi nasilje od Željka, koji voli da popije. Kada god bi se napio, vređao ju je i mlatretirao, a često ju je i tukao. U četvrtak je njegovo nasilje dostiglo vrhunac. Željko je opet popio i počeli su da se svađaju. On je zgrabio nož i počeo da ubada ženu po telu - ispričale su komšije ovog bračnog para.

Kako kažu, čuli su i Aleksandrine krike.

- Kuća je bila puna krvi. Jedan komšija je uleteo unutra i spasao Aleksandru i Desanku sigurne smrti. Da nije naišao, ko zna šta bi se desilo. Željko bi ih sigurno dokrajčio - pričaju meštani Zabrđa i dodaju da su oni privatnim automobilom odvezli teško ranjenu Aleksandru i Desanku u bolnicu.

Osumnjičenom je izrečena hitna mera udaljenja iz kuće na 30 dana, i zabrana kontaktiranja i prilaska žrtvama.

Video: Maloletne nasilnice presrele devojčicu (14), čupale je i šutirale u grudi

(Telegraf.rs/PT info)

Komentari

  • @ Kiki

    U životu nisam probao i neću da probam. Da probam zlo zvano alkohol. Po meni samo slabići koji su trezni nule. Samo takvima treba to g..... u ustima i stomaku. Samo pijani misle da su hrabri ŠLJOKARE

  • zak

    Dovoljno je samo jednom da vas muskarac tuce(maltretira) u buduce cinice to stalno od takvih trebate se odmah otarasiti .

  • Rs

    Divlji zapad nam nije ravan

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima