• 2

"Moja žena je najbolja i dalje je mnogo volim": Određen pritvor policajcu iz naselja Braća Jerković

Policajac Bratislav S. kaže da nikome nije pretio službenim pipštoljem niti je nameravao da naudi drugom, kao ni sebi, jer želi da živi zbog sina

  • 2

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana policajcu Bratislavu S. (42) koji se pre dva dana nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković i tek posle skoro šest sati predao policiji.

Pritvor mu je određen da ne bi mogao da utiče na svedoke koji treba da budu saslušani, izjavila je portparolka suda Bojana Stanković. On je prethodno ispitan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu gde je izneo svoju odbranu.

Tužilaštvo namerava da ispita oštećenu - suprugu i još dva svedoka. Kako Novosti saznaju, policajac kome se na teret stavlja nasilje u porodici izneo je odbranu pred tužiocem tvrdeći da navodi iz prijave nisu tačni.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza

Foto: Milena Đorđević

Moja žena je najbolja

Rekao je da je tačno da on i supruga imaju porodičnih problema, da razmišljaju o razvodu, ali da je nije tukao, maltretirao niti joj pretio. Tvrdi da je njegova žena najbolja i da je on bez obzira na sve i dalje mnogo voli. Kaže i da nikome nije pretio službenim pištoljem niti je nameravao da naudi drugom kao ni sebi jer želi da živi zbog sina.

Podsetimo, Bratislav S. je u ponedeljak nakon svađe sa suprugom napravio pravu dramu u svojoj zgradi i okolini i privukao veliku pažnju medija, koji međutim zbog razloga bezbednosti, jer je posedovao pištolj, nisu mogli da priđu njegovoj zgradi koju su obezbeđivale jake policijske snage.

On se u ponedeljak, nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu, sedeo je na teresi, a u nekim momentima je prelazio na terasu susednog stana u kome mu, kako su mediji pisali, živi tašta.

Muškarac preti pištoljem, Braće Jerković u Ulici vojvode Vlahovića, Talačka kriza

Foto: Milena Đorđević

Supruga i sin su nakon svađe izašli iz stana, a mediji su izveštavali o tome da je bio naoružan. Nakon višečasovnih pregovora sa policijom on je sam izašao iz stana u Ulici vojvode Vlahovića i predao se policiji.

Neki mediji su pisali da je drama počela pre podne kada je supruga Bratislava S. bosa istrčala iz stana i vrištala, a nakon čega su na lice mesta stigle brojne ekipe i policijske i Hitna pomoć i vatogasci.

Pogledajte video snimke sa lica mesta:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

  • J...

    Zenu na poligraf.moj utisak je da se zakon zloupotrebljava pa tako da sve treba proveriti

  • DARKO 100%

    Ha ha ha u susednom stanu preko terase koju je preskakao tasta zivela😃gde god su taste u blizini uvek neki pičvajz

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima