• 27

Saša došao na očev grob i ubio se na ovom mestu zbog kockarskih dugova?

Njegov otac je preminuo nakon poplava 2014. godine, u kojima je sve izgubio. Nije mogao da se pomiri sa tim

  • 27

Saša Vasić (41) ubio se na grobu svog oca u selu Veliko Polje kod Obrenovca, a motiv ovakvog čina krije se najverovatnije u kockarskim dugovima, kako prenose mediji.

Vasićevo telo pronađeno je pre dva dana na grobu njegovog oca, a tik uz njega uočen je i pištolj kojim je Vasić sebi presudio.

Iako motiv ovog čina zasad nije zvanično saopšten, beogradski mediji preneli su da se iza svega kriju dugovi u koje je Vasić upao, najverovatnije zbog kocke.

– Nesrećni čovek je iz pištolja pucao sebi u glavu, a njegovo telo, pored kojeg je bilo i oružje, pronađeno je juče ujutru. Ubrzo je policija izašla na teren i obavila uviđaj, a Vasićevo telo je prevezeno na obdukciju, nakon koje će se znati tačne okolnosti tragedije – kazao je izvor Srpskog telegrafa.

Navodno, priča izvor ovog lista, Vasić je imao problema sa kockanjem i pre nekog vremena je zapao u velike dugove, iz kojih nije znao kako da se izvuče.

On se ubio na grobu svog oca koji je preminuo nakon velikih poplava u Obrenovcu 2014. godine. Nesrećni čovek je u poplavama izgubio sve i nije mogao da se pomiri sa tim – dodao je sagovornik.

Video: Muškarac pucao sebi u glavu iz lovačke puške kod vrtića

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Komentari

  • 🔴⚪🔴⚪

    Celi zivot je kocka

  • Vlada Obrenovac

    Ee brate moj... Bio si mi desetar u vojci.... Kako to tebi da se desi???

  • Sara

    Nema zakona kod nas , ja bih sve kockarnice zatvorila !!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima