• 3

Mladić (23) iz Prokuplja zapalio 3 kuće i jednu vikendicu, provaljivao i krao po celom selu

Policija je slučaj predala prokupačkom Osnovnom javnom tužilaštvu

  • 3

Prokupačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv mladića (23) iz okoline Prokuplja za koga se sumnja da je duže vreme vršio provale, krađe i paljenje kuća u selu Rastovnica, saopšteno je danas iz Policijske uprave.

Prema navodima policije, on je u odsustvu vlasnika provaljivao u kuću, vršio premetačinu, zapalio tri kuće i jednu vikendicu u naselju kraj Rastovničkog jezera.

Policija je slučaj predala Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

(Telegraf.rs/Beta)

Komentari

  • Logika

    A da su ga zvali da radi na tim objektima ne bi došao ni za dnevnicu, lako je napraviti nekom nesreću, a kako će ljudi dalje što su životom trpeli da bi izgubili sve za tren oka, što ga nebace u tu vatru.

  • Paja

    Epilog ove priče će biti sudski proces u kojom će piroman dobiti minimalnu kaznu ako ne i uslovnu iz razloga što zakon ne štiti privatnu imovinu u vlasništvu građana, odnosno ne definisan je i meka za advokate kao i mnoge druge zakonske odredbe donešene od 2000 godine.Ali, bitno je da mora da se plati porez koji je jasno određen zakonom.

  • Dasa

    Najostrije ga kazniti sa nadoknadom stete! To mora da je neki ludak...! Sredstva za zivot treba traziti na drugacije nacine!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima