• 72

Policija privela nasilnika iz Novog Sada: Šamarao ženu nasred ulice, jedva je ostala na nogama

Nasilniku je izrečena hitna mera zabrana prilaski žrtvi nasilja

  • 72

Novosadska policija je identifikovala i privela muškarca za koga se sumnja da je na snimku objavljenom na društvenim mrežama, a na kojem na ulici šamara devojku.

Priveden je, kako se nezvanično saznaje, 28-godišnji mladić čiji identitet za sada nije poznat. On se sumnjiči da je 21. novembra u Bulevaru patrijarha Pavla u Novom Sadu šamarao devojku, a to su zabeležile i kamere. Nasilniku je, kako se saznaje, izrečena hitna mera zabrana prilaski žrtvi nasilja.

Iako slučaj nije bio prijavljen policiji, operativci su ga identifikovali, pronašli i priveli. O ovom slučaju nasilja obavešteno je i nadležno tužilaštvo koje treba da odluči o kvalifikaciji ovog dela.

Podsećamo, na društvenim mrežama pre dva dana je osvanuo snimak na kojem se vidi kako vidno nervozan muškarac prilazi ženi i udara joj šamar. Još se vidi da nesrećna žena ide unazad i da rukama pokušava da se zaštiti.

On je u jednom trenutku ošamario, posle čega se ona zateturala udesno. Oboje ostaju na mestu, muškarac vidno nervozan, a žena sa šakama preko lica. Oko njih nije bilo drugih ljudi, a snimak se naglo prekida, pa je ostalo nepoznato šta se dalje dešavalo.

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Komentari

  • shone

    Ko zna šta je uradila

  • Boki

    5 godina robije pa da vidite hoce li jos nekome pasti na pamet!

  • Cvećka

    Iznervira te šef-ti BAM! šamar; tvrdoglava ti baba-PLJUSS!! Isprovocira te kum-šamarčina!! Drug, kolega, prolaznik, kasirka-udri!! Može li to?! Ne može. Pa zašto, onda, može devojka i žena?! Zato što je žena svojina, po srednjovekovnom sistemu-konj, mač i žena. S tim što bi bacili ženu vukovima pre nego konja i mač, jer je ona najmanje bitna. Žene su drske i bezobrazne i hoće kako one hoće? Pa, momci i muškarci, tako ste vi funkcionisali hiljadama godina pa se guralo kroz istoriju;dok ste vi varali žene kod kuće, bahatili se po kafanama pijani, silovali, ratovali, bilo je u redu-sad je muka kad i one to rade!! Izdržite, muškarčine,bar stoti deo od onog što su naše majke, bake...pra-pra bake.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima