Navijač Rada, optužen za ubistvo Petra Arsića na Vidikovcu, neće da iznese odbranu na suđenju

Sudija je zatvorila dokazni postupak i zakazala iznošenje završnih reči

  • 0

Strahinja Đ., koji je prošle nedelje uhapšen na Merdaru po poternici Višeg suda, koji mu u odsustvu sudi zbog ubistva navijača FK Rad Petra Arsića na Vidikovcu, neće iznositi odbranu na suđenju, poručio je juče njegov branilac.

Đanković juče nije sproveden iz zatvora u sudnicu Višeg suda, a nakon što je njegov branilac naveo da se on neće braniti, sudija je zatvorila dokazni postupak i zakazala iznošenje završnih reči.

Ubistvo, Vidikovac Printskrin: Youtube/pink.rs

Da podsetimo, Arsić je ubijen krajem februara prošle godine ispred kafića "3K Luna" u beogradskom naselju Vidikovac. Arsić je bio i vatreni navijač beogradskog "Rada" i deo navijačke grupe "Gvozdeni odred".

Arsić je bio i vatreni navijač beogradskog "Rada" i deo navijačke grupe "Gvozdeni odred".

Ubistvo, Vidikovac Printskrin: Youtube/pink.rs

Dve nedelje kasnije, policija je uhapsila Ljubomira Lainovića i Miloša Miladinovića zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu.

Za Đankovićem, koji je u međuvremenu optužen da je ubio Arsića, bila je raspisana poternica, a nakon hapšenja na Merdaru sproveden je u Centralni zatvor.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA