• 13

U toku je "Čelični prsten": Potera za napadačima koji beže belim kombijem ka podnožju Kopaonika

U napadu na kombi učestvovala su dva putnička automobila, "reno megan" jagodinskih registarskih tablica i drugo vozilo koje još nije identifikovano

  • 13

Policija je pokrenula operativni plan "Čelični prsten" i intenzivno traga za razbojnicima koji su danas u mestu Dren, nedaleko od Leposavića, napali transport novca firme "Henderson".

Prema rečima Branislava Radovića, portparola Kosovske policije za region sever, obaveštene su sve patrole, a na mesto oružanog prepada upućena je Interventna jedinica iz severnog dela Kosovske Mitrovice, sa dva vozila.

- Prema informacijama koje imamo, osumnjičeni beže belim kombijem, potera je u toku i usmerena je ka podnožju Kopaonika, odnosno mestima Belo brdo i Baziće - potvrdio je Radović za Tanjug.

On je rekao da su u napadu na kombi učestvovala dva putnička automobila, "reno megan" jagodinskih registarskih tablica i drugo vozilo koje još nije identifikovano.

Prilikom napada je došlo do pucnjave izmedu pljačkaša i obezbeđenja firme "Henderson", a u potpunosti su izgorela i tri vozila, kombi i dva putnička automobila, koja su pljačkašima poslužila da prepreče magistralni put.

Tri radnika "Hendersona" povređena su u napadu, a posle ukazane lekarske pomoći u Kliničkom centru u Severnoj MItrovici pušteni su na kućno lečenje, prenosi Kosovo onlajn.

Video: Pucnjava i pljačka kod Leposavića: Povređena tri radnika firme za prevoz novca

(Telegraf.rs/ Kosovo onlajn)

Komentari

  • Veteran

    Prezimece na Kopu pa idu dalje..

  • Čiča

    Nije mi jasno čije su pare. Srpske ili Šiptarske?

  • Alo

    Srbija prosto cveta,nikad vise kriminala nije bilo...toliko o liderima u regionu

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima