≫ 

Četiri godine od njenog nestanka, majka očajna: Bolno mi je kada se sin moli da nam se Bilja vrati

Istraga o nestanku vraćena na početak, informacija nema

  • 14

Ni posle četiri godine od nestanka nema nikakvih informacija o Biljani Đorić iz Mataruške banje.

- Previše je teško, dani i minuti ispunjeni su bolom, očekivanjima, tugom, bojazni, očajanjem i tako pune četiri godine. Neću odustati od traganja za ćerkom sve dok ne saznam istinu, kakva god bila - kaže majka Vesna Đorić, čije je srce slomljeno kobnog 2. decembra 2015. godine. Od tada teško podnosi svaki drugi datum u mesecu koji je podseća na užas kada joj se ceo život promenio iz korena.

Njena ćerka Biljana se tog datuma vratila vozom iz Kosovske Mitrovice, gde je studirala ekonomiju. Kada je doputovala u Kraljevo, na jednoj trafici je ostavila mobilni telefon i pasoš, uz reči "doći će ovo neko da uzme". Nakon toga je ušla u taksi koji ju je odvezao do Višeg suda i od tada joj se gubi svaki trag. To su jedine informacije kojima neutešni roditelji raspolažu dosad. Njihov život zauvek je zaustavljen nerećnog dana kada i započinju potragu za nestalom ćerkom.

Biljana Đorić, Vesna Đorić Majka Vesna sa Biljom (23) FOTO: Privatna arhiva

- Cela porodica pati  i prolazi kroz pakao, a na svaku godišnjicu ćerkinog nestanka neizdrživo je teško. Imam još dve ćerke i sina, on je mali, ima osam godina, ali me boli duša kad ga vidim da se i on moli bogu da mu se Bilja vrati - priča majka.

I dalje je, kaže, ne napušta osećaj da neko zna nešto, ali da ćuti.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova u Beogradu pružilo nam je podršku i jedino je imalo razumevanja. Policijskoj upravi u Kraljevu naloženo je da se istraga o nestanku Biljane vrati na početak. Nažalost, još nema informacija - kaže Vesna Đorić.

Video: Kidnapovani Petar bezbedno vraćen kući

(Telegraf.rs/ Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Enes

    2. decembar 2019 | 08:39

    Mislim da policija nije radila valjano na istrazi,Ona je ostavila dobar trag,.telefon i pasos,i plus se kretala na prometnom mestu.Danas u Kraljevu ima kamera na svakom cosku,trebali su da isprate putem kamera sa kim je bila,gde je otisla itd.Dosta tragova ima.Uostalom pasos je ostavila,znaci iako je izasla iz zemlje,nije mogla izaci u Madjarskoj,Bugarskoj,Hrvatskoj,Makedoniji.Ali ako je imala licnu kartu kod sebe,mogla je otici u Bosnu,mogla je u Kosovo da se vrati,i u Crnu goru moze na licnu.Trebali bi mediji da naprave malo veci pritisak na insepktore da rade svoj posao kako treba.Nadam se samo da je ziva i zdrava,molimo se za nju

  • Moka

    2. decembar 2019 | 07:58

    I mi smo kao neka država... Bruka i sramota jedne zemlje da deca tako nestaju, odu nebitno je!!! Bitno da nema ko da ih traži da ucestvuje u potrazi da se raspituje i po okolnim zemljama, to je ja msm posao jedne države!!!

  • Rs

    2. decembar 2019 | 07:35

    Kako neko može da nestane bez traga i glasa nemoguce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA