• 2

Sin Beograđanina koji je skočio sa mosta kod Beške: Pre nestanka je bio raspoložen, šalili smo se

Naglasio je da nije znao da je njegov otac imao ikakve probleme

  • 2

Porodica nestalog Beograđanina Z. M. (52), za koga se sumnja da je skočio s mosta u Beškoj 26. novembra naočigled jednog svedoka, tvrdi da motiv navodnog samoubistva nije nikakav reketaški dug, kako su to tvrdili pojedini mediji.

- Moj otac nije imao zelenaških dugova, niti nam je bilo ko pretio. Nije tačno ni da nismo imali za hleb, jer i ja i brat radimo. Živimo normalno. Crnogorac koji se pominje kao zelenaš je jedan od najboljih tatinih prijatelja. Žao mi je što svi misle da je on razlog očevog nestanka. Mi ni danas ne znamo da li je on zaista skočio s mosta jer njegovo telo nije pronađeno - rekao je za Kurir David M., sin nestalog čoveka, i objašnjava da i taj čovek koji ga je navodno video nije video trenutak kad je skočio.

On dodaje da nije znao za bilo kakve probleme svog oca.

- I da se odlučio na takav korak, ne znam nijedan razlog da to uradi. Nije ostavio nikakvu poruku. Poslednjih dana pre njegovog nestanka bio je vidno raspoložen, šalili smo se... Sve je bilo u najboljem redu - kaže naš sagovornik.

Video: Čovek se otkačio sa litice visoke 2 kilometra i skočio u smrt

(Telegraf.rs/ Kurir)

Komentari

  • mima

    pa sta sad to znaci, nama se svakodnevno ljudi i deca ubijaju od lepog i srecnog zivota, ?

  • M

    Ja sam videla telo i prijavila policiji, imam i snimak kako telo pluta. Hranila sam kuče na vikendici, policiji sam ostavila kontakt tel., ali me nisu zvali. Bio je u tamno plavom odelu, kao radno, veoma jeziv prizor...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima