• 1

Drama dvojice muškaraca iz Železnika: Dušanka im ubacila bromazepam u hranu da im ne bi vratila dug

Dušanka je dvojici muškaraca "dodavala" bromazepam u hranu, sumnja se da je htela da izbegne vraćanje duga

  • 1

Dušanka T. (59) branila se danas ćutanjem na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom sumnji da je pokušala da ubije dvojicu starijih muškaraca, trujući ih bromazepamom.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da joj odredi pritvor da ne bi uticala na svedoke i da ne bi u kratkom roku ponovila krivično delo, rekla je portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Osumnjičenoj se na teret stavljaju dva krivična dela teško ubistvo u pokušaju na podmukao način i iz koristoljublja, dodala je Bjeloš.

O predlogu za pritvor u toku dana treba da odluči Viši sud.

Policija je juče saopštila da se D.T. sumnjiči da je 25. novembra u naselju Železnik dala 79-godišnjem muškarcu bromazepam, nakon čega ga je član porodice pronašao u besvesnom stanju, posle čega je hospitalizovan.

Takođe se sumnja da je ona 1. novembra u istom naselju stavila bromazepam u hranu 85-godišnjem muškarcu i insistirala da tu hranu pojede, nakon čega se čovek onesvestio.

On je hospitalizovan sutradan, pošto ga je u besvesnom stanju pronašla ćerka.

D. T. se sumnjiči da je ovo delo počinila iz koristoljublja počinila da bi prikrila novčani dug oštećenom koji nije htela da mu vrati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Umpah Pah

    Ovde se radi o velikoj sumi novca, pogotovo što je g-dja trovačica penzionerka možemo da zaključimo samo da je ovde kocka u pitanju, jer za 30.000 eur možeš da kupiš dva stana u železniku.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima