• 4

Srbin napravio haos u Italiji: Pijan i naoružan divljao u vozu, tukao policajce i psovao sve žive

Srbin isprebijao i policajce koji su pokušavali da ga spreče u pokušaju bekstva

  • 4

Policija u Italiji uhapsila je u nedelju državljanina Srbije (35) nakon što je, vidno pijan, izazvao paniku u vozu koji je saobraćao od Trsta do Venecije govoreći da je naoružan.

Srbin je, prema navodima italijanskih medija, počeo da pravi probleme nedugo nakon što je ušao u voz. Putnici kažu da je prvo privukao pažnju svojim izgledom, pošto je u pitanju muškarac visoko skoro dva metra, širokih ramena. Međutim, pravi haos je nastao kada je po vozu počeo da priča da je naoružan.

Putnici su počeli da se sklanjaju od njega, a kada je kondukter prišao da mu zatraži kartu, Srbin mu je pretećim tonom rekao da umesto karte ima pištolj i upitao konduktera da li i on ima jedan.

Preplašen, kondukter je odmah potražio pomoć obezbeđenja koje se nalazi u vozu. Kada su policajci ušli u kupe, Srbin je skočio i pokušao da izvuče pištolj koji mu je bio za pojasom. Srećom, policajci su brzo uspeli da ga savladaju i obore na pod.

Odmah su mu oduzeli oružje, za koje se ispostavilo da je lažno, ali su zato imali velikih muka da neobuzdanog čoveka sprovedu u pritvor. Dok su ga vodili ka izlazu iz voza, Srbin je neprekidno pružao otpor, a kada su izašli na stanicu, uspeo je policajcima da zada nekoliko udaraca. U jednom trenutku je pijan izgubio ravnotežu i stropoštao se na platformu kraj šina.

Ubrzo je stiglo i pojačanje, koje se žestoko namučilo da obuzda Srbina koji se u međuvremenu uspravio. Sve vreme je pokušavao fizički da se obračuna sa policijom, neprekidno upućujući psovke i pripadnicima obezbeđenja i ostalim putnicima koji su se našli na stanici.

Žestok otpor je pružio i lekarima Hitne pomoći, koji su uz pomoć policije, jedva uspeli da ga spakuju u sanitet i odvezu u najbližu bolnicu. Srbinu je određen pritvor, a tereti se za ugrožavanje javnog reda i mira i napada na službeno lice.

(I. N. / Telegraf.rs)

Komentari

  • RCINUS

    O ovom slučaju poželjno je da se država srbija do detalja upozna

  • RCINUS

    Možda srane službe namerno postavljabu glumce provokatore špijune da srbe pokažu u naj crnjem svetlu da je sve ooravdano prema njima...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima