Voz udario u automobil kod Vrbasa: Vozač pokušao da zaobiđe spuštene polubranike

U udesu jedno lakše povređeno

  • 7

U železničkoj stanici Vrbas, na deonici međunarodnog železničkog Koridora 10 između Novog Sada i Subotice, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim uređajem sa polubranicima, danas u 12.04 sati, putnički voz naleteo je na automobil koji je pokušavao da zaobiđe spuštene polubranike.

Tom prilikom lakše je povređen vozač automobila.

„Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se izbegnu nesreće na putnim prelazima. Ovakvi slučajevi zaobilaženja spuštenih rampi poput današnjeg u Vrbasu najčešće se tragično završavaju.

Podsećamo da vozači drumskih vozila svojim nepropisnim i naodgovornim ponašanjem u saobraćaju na putnim prelazima godišnje polome oko četiri hiljade branika, na taj način direktno ugrožavajući bezbednost saobraćaja, svoj i živote drugih ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    2. decembar 2019 | 16:40

    Ta rampa vise ne radi nego sto radi. To moze potvrditi i policijska stanica u Vrbasu. Nekad se ceka i po sat vremena dok neko ne resi problem ili saobracajci regulisu saobracaj na pruzi. Ta pruga treba biti oznacena kao crna tacka, jer je dosta zivota odnela.

  • Peđa

    2. decembar 2019 | 16:30

    Da li je i za ovo kriv mašinovođa kao onaj u Međurovu? Za ovakvu bahatost vozač ne zaslužuje sažaljenje ako nastrada.

  • CQ

    2. decembar 2019 | 16:04

    Znači uspeo je da neuspešno zaobiđe polubranike,trebaju samo masivni metalni branici bar da slupaju auta a ne da ih olako slome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA